עבור לתוכן

בעיה בצפיה בוידאו - צבעים נגטיביים

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל חלק מקבצי הוידאו, במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, אני מקבל תצוגה של סרטים בצבעים נגטיביים (בחלק מן הקבצי וידאו). אני לא יודע איך לפתור את זה. חשבתי בהתחלה שזה קשור למקודדים ולכן הורדתי כמה אוספים של מקודדים אך ללא הועיל. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש.

פורסם

הכרטיס מסך שלך הוא של ASUS אולי?

נתקלתי בתופעות מוזרות דומות לאלו כאשר הפעלתי את פונקציית הSplendid של ASUS - מכבים והכל פועל יופי.

פורסם
  • מחבר

יש לי Radeon 9600 pro של Asus. אני לא מכיר את הפונקציה Splendid. איך מבטלים אותה ?

אף אחד לא נתקל בתופעה הזו ? למישהו יש רעיונות נוספים למה זה יכול לקרות ?

פורסם

דבר ראשון תעדכן את חבילת המקודדים שלך (אני ממליץ על k-lite), דבר שני אם נגעת באיזושהי תוכנה וקבעת לה לעבוד על VMR7 VMR9 וכל ה-VMRים למיניהם, תבטל אותם ותחזור ל-overlay mixer.

אפשר לגשת לאופציות האלו במהרה עם תוכנת zoomplayer אני לא יודע באיזה נגן אתה משתמש.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את החבילה המלאה של K-LITE וזה לא עזר. הורדתי ZOOMPLAYER והתחלתי לשנות את ה-video renderer באפשרויות. שיניתי ל-Standart renderer ועכשיו אני מצליח סוף סוף לצפות בקובץ שקודם ראיתי אותו בצבעים נגטיביים מוזרים.

אפשר לעשות משהו כדי שאוכל לצפות בקבצים כאלה גם דרך המדיה פלייר?

פורסם

אם שינית את הגדרות ה-rendering דרך ZP אני חושב (לא בטוח) שתראה את הסרטים טוב בכל נגן אחר... בכלל, אם כבר יש לך ZP תשתמש בו, WMP זה חרטה.

פורסם

אם שינית את הגדרות ה-rendering דרך ZP אני חושב (לא בטוח) שתראה את הסרטים טוב בכל נגן אחר... בכלל, אם כבר יש לך ZP תשתמש בו, WMP זה חרטה.

הגדרות ה rendering בנגן נוגעות רק לאותו נגן מסוים.

ובאמת למה להשתמש ב WMP - זה זבל מנופח.

ZOOMPLAYER או media player classic או VLC עושות את העבודה נכון + יש להן תמיכה בהמון דברים כמו מפענח כתוביות מובנה, אפשרות לבחירת ערוצי אודיו (באודיו כפול) וכו'

פורסם

לא ממש, מנסיוני הדל שאני משנה הגדרות מסויימות ב ZP ההגדרות משתנות גם ב-windvd.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על העזרה ! :) אני יכול כרגע לצפות בכל קובץ וידאו באופן תקין בעזרת ZoomPlayer. הבעיה היא הצפיה בסרטנים באינטרנט, כלומר כאלה שנמצאים בתוך עמודים באינטרנט כדוגמת הסרטונים שמופיעים מידי יום ב-Ynet או הסרטונים שאני מקבל לתיבת דוא"ל שלי בוואלה. האם אפשר להגדיר ל-Explorer לעבוד עם ZoomPlayer ? אם כן - איך? אם לא - איך אפשר לפתור את הבעיה ?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים