עבור לתוכן

צריך חוות דעת שלכם בקשר למפרט ,עריכה: שיניתי את המפרט קצת (התקציב: 7000 ש"ח )

Featured Replies

פורסם

מסכים לגבי המעבד אבל לא לגבי ה-512M...

כשיהיה בהם צורך הוא ממילא יצטרך לשדרג את ה-1950PRO...

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל , תודה רבה על העצות והעזרה שלכם!

בעקבות התגובות פה שיניתי קצת את המפרט שלי , שכעת נראה ככה :

mifratfc4.jpg

מעבד ולוח אם השארתי אותו דבר

כרטיס מסך שיניתי בהתאם לעצתו של tempusr

ובהזדמנות זו הייתי גם רוצה לפנות אליו(ולכל השאר בעצם) בשאלות :

1. מאיזה אתר העתקת את השם של המוצר? כי בפנדאס ובכל המקומות האחרים אני לא רואה שה x1950 pro כולל VIVO , אלא AVIVO שלפי מה שהבנתי זה דבר שונה לגמרי

2. הבנתי שבחלק מהכרטיסים אין pixel shader 3 שמונע מהם להעלות משחקים מסויימים, רציתי להיות בטוח : ב x1950 הוא קיים נכון ?

זכרונות כמו שאתם יכולים לראות שיניתי ל2GB

מארז השארתי כי המארזים שהציעו לי פה ל gygabite ו antec היו ממש מכוערים(לדעתי לפחות) ואני יודע שאני לא אקנה כאלה דברים שאני ממש לא יאהב.

הדבר היחיד שחסר לי זה ספק.

אגב , התקציב קצת קפץ, נגיד ל6500- 7000

ומעל הכל - תודה לכם על העזרה !

פורסם

1. מאיזה אתר העתקת את השם של המוצר? כי בפנדאס ובכל המקומות האחרים אני לא רואה שה x1950 pro כולל VIVO , אלא AVIVO שלפי מה שהבנתי זה דבר שונה לגמרי

2. הבנתי שבחלק מהכרטיסים אין pixel shader 3 שמונע מהם להעלות משחקים מסויימים, רציתי להיות בטוח : ב x1950 הוא קיים נכון ?

מארז השארתי כי המארזים שהציעו לי פה ל gygabite ו antec היו ממש מכוערים(לדעתי לפחות) ואני יודע שאני לא אקנה כאלה דברים שאני ממש לא יאהב.

1. מ-www.iqpc.co.il

2. ה-X1950 תומך ב- S3.0

לגבי המארז... נראה לי חבל לקחת ספק ומארז פחות טובים משמעותית ביותר כסף רק בגלל מראה...

עבורך הלוח של ASUS הוא בזבוז רציני ועדיף ללכת על ה-S3.

בתקציב כזה כבר הייתי משדרג ערטיס מסך באופן משמעותי:

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3 ¤838

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1644

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤442

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤1197

מארז:

ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU ¤868

קרור למעבד:

THERMALTAKE BLUE ORB II FOR AMD&INTEL 754/775/939 : CL-P0257 ¤206

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6962

כרטיס מסך הכי משתלם בתחום ה- HIGH END היום, קירור טוב ושקט, מארז+ספק מעולה ושקט ומעבד מהשורה הראשונה.

אני מבין את ההיצמדות למוכר והאהוב אבל אתה משלם הרבה יותר ומקבל הרבה פחות... חבל!

תשמור על ראש פתוח

פורסם

1. מ-www.iqpc.co.il

2. ה-X1950 תומך ב- S3.0

לגבי המארז... נראה לי חבל לקחת ספק ומארז פחות טובים משמעותית ביותר כסף רק בגלל מראה...

עבורך הלוח של ASUS הוא בזבוז רציני ועדיף ללכת על ה-S3.

בתקציב כזה כבר הייתי משדרג כרטיס מסך באופן משמעותי:

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3 ¤838

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1644

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤442

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤1197

מארז:

ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU ¤868

קרור למעבד:

THERMALTAKE BLUE ORB II FOR AMD&INTEL 754/775/939 : CL-P0257 ¤206

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6962

כרטיס מסך הכי משתלם בתחום ה- HIGH END היום, קירור טוב ושקט, מארז+ספק מעולה ושקט ומעבד מהשורה הראשונה.

אני מבין את ההיצמדות למוכר והאהוב אבל אתה משלם הרבה יותר ומקבל הרבה פחות... חבל!

תשמור על ראש פתוח

פורסם
  • מחבר

מבחינת מארז אין לי בעיה לקחת מארז קצת פחות יפה בשביל איכות, אבל כן קשה לי לקחת מארז שממש לא נראה לי לעין.

יכול להיות שבסופו של דבר אני כן אקח את המארז הזה (למרות שהוא מאוד יקר! ).

מבחינת לוח אם - אני לוקח אסוס , כי יש מצב שה OC שלי יהיה קצת יותר מ "בקטנה" . הקטע של ה OC תמיד משתנה אצלי.

כרטיס מסך - אני מעדיף לשלם עליו 1200- 1250 שיהיה x1950 pro כי גם ככה בעוד שנה (פחות או יותר) אני אשדרג כנראה ל DX10 .

הדיסק קשיח שרשמת הוא מיותר כרגע, כי כמו שאמרתי , יש לי כרגע דיסק קשיח ואני לא זקוק לאחד.

זיכרונות - אני מעדיף 800 MHZ על 667 ולכן בחרתי במה שבחרתי.

אני כן שומר על ראש פתוח, לא סתם שיניתי את המפרט שלי ממה שהיה בהתחלה

אני גם העדפתי כמעט תמידית את AMD על אינטל אבל בתקופה האחרונה זה השתנה. אני לא אנטי לשום דבר כמעט

אולי רק קצת למייקרוסופט אבל זה כבר משהו אחר :)

נ.ב

tempusr תסתכל בהודעות פרטיות

פורסם
מבחינת לוח אם - אני לוקח אסוס , כי יש מצב שה OC שלי יהיה קצת יותר מ "בקטנה" . הקטע של ה OC תמיד משתנה אצלי.

עם הלוח 965P-S3 ועם הלוח P5B DLX תגיע לאותו OC עם המעד שלך הוא E6400 ומעלה.. (תיקח E6400 ו965P-S3 אל תיקח E6600 ולא P5B DLX)

כרטיס מסך - אני מעדיף לשלם עליו 1200- 1250 שיהיה x1950 pro כי גם ככה בעוד שנה (פחות או יותר) אני אשדרג כנראה ל DX10 .

אם יספיק לך לשנה הזאת גם 7600GT עדיף כי אז כשתשדרג לכרטיס DX10 עוד שנה ותשים את הכרטיס הזה בצד תרגיש שביזבזת פחות כסף..

זיכרונות - אני מעדיף 800 MHZ על 667 ולכן בחרתי במה שבחרתי.

ברור שאם מתוכנן OC לקחת 800MHZ..

פורסם

^^^מחזק אפשר גם להסתפק ב7300GT

פורסם

צודק.. כמה שהכרטיס יותר זול יותר עדיף.. אבל זה תלוי בפותח הטרייד עם איזה כרטיס מסך הוא יוכל להסתדר שנה שלמה..

פורסם
  • מחבר

מסכים איתכם שאפשר היה לקחת גן כרטיס חלש יותר עקב העובדה שאני מתכנן DX10 בעתיד , אבל יש לי גם סף של כרטיס נמוך.

אני לא יוכל שנה להסתדר עם כרטיס ממוצע מידי. ב5-6 שנים האחרונות חוויתי radeon 9550, שאחרי OC שעשיתי לו היה מעולה(אבל בסה"כ הוא לא טוב מידי) וgeforce 4 mx (!!) שהוא כנראה סוג של עונש. לא רוצה שוב להתקע עם עוד כרטיס בסגנון.

פורסם

7300GT למשל בFARCRY על כל ההגדרות על הכי גבוה בלי פילטרים ואם אני לא טועה על 1280X1024 רואים מצויין..

ככה שזה ל4 5 חודשים יספק אותך..

פורסם
  • מחבר

7300GT למשל בFARCRY על כל ההגדרות על הכי גבוה בלי פילטרים ואם אני לא טועה על 1280X1024 רואים מצויין..

ככה שזה ל4 5 חודשים יספק אותך..

התכנון שלי זה לקנות DX10 עוד שנה בערך(אני מאמין שרק אז המחירים שלו יתחילו להיות הגיוניים) ככה שכרטיס לחצי שנה לא יספיק לי .

פורסם

למה ממה שהבנתי 4 5 חודשים עד שכרטיסים חלשים יותר יצאו לDX10 ואז הם יעלו גם פחות..

פורסם
  • מחבר

למה ממה שהבנתי 4 5 חודשים עד שכרטיסים חלשים יותר יצאו לDX10 ואז הם יעלו גם פחות..

אני משוכנע שעוד 3-4 חודשים הDX10 יעלו פחות, השאלה כמה פחות ? הרי כיום הם עולים משהו כמו 3500 ש"ח. אני לא יודע אם תוך 5 חודשים המחיר יהיה באמת סביר.

פורסם

אני אומר לך עוד 4 5 חודשים יהיו כרטיסים גם בסביבות ה2000 ופחות.. כי יצאו כרטיסים אחרים פחות חזקים

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה :

לא הבנתי מה זה בדיוק ה avivo שיש בחלק מהכרטיסים ?

זה כמו ה vivo רק יותר מתקדם , או שזה דבר שונה לגמרי ?

ובכלל , אם אפשר לפרט עליו קצת יותר, תודה רבה! פשוט חשוב לי שיהיה vivo בכרטיס שאני קונה.

ואם אפשר לא לתת לי את הלינק לאתר של ati שמסביר על ה avivo כי לא ממש הבנתי אותו.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים