עבור לתוכן

עזרה ב Call Of Cthulhu

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בקטע שנקרא JAILBREAK ובקטע הזה אני אמור לשחרר מישהו מהכלא ויש בתא שלידו איזה פסיכי אחד שצריך לתת לו עכברוש מת בשביל שהוא ימות כי יש בתא שלו מפתח כזה לתא אחר או חדר אחר כניראה...

בכל אופן, בתוך הבית כלא הזה יש איזה שוטר שמנמנם שמה ואני צריך כניראה להכות בו או להרוג אותו כניראה מבלי שהוא יתעורר וישרוק במשרוקית שלו ויקרא לכל השוטרים... הבעיה היא שאני לא מצליח שלא להעיר אותו!! או שיכול להיות שאני בכלל טועה במה שאני חושב שצריך לעשות כי לא שיחקתי במשחק הזה חודשיים אולי ואני רוצה לסיים אותו כבר

אה ויש בחדר הזה של השוטר שיושן שם מן כספת כזאת שנמצאת מאחורי ארון כזה שמזיזים אותו, מה עושים איתו? אין לי את הקוד לזה עדיין...

מישהו עבר את הקטע הזה? זוכר משהו?

פורסם

הקוד נמצא ביומן שבאחד התאים

יש כניסה אחורית שאפשר להשתמש בה, ובכל מקרה לא כזה קשה פשוט לרוץ להרביץ לו, לקחת את כלי הנשק ולהתמודד עם מי שיבוא

פורסם

רק לפה הגעת בחודשיים? לפי מה שראיתי זה כלום מהמשחק ויש עוד הרבה.

אני המשכתי מאיפה שאתה עוד טיפה אחרי ששיחררתי את האיש ההוא מהכלא.

קיצר לא זוכר בדיוק מאיפה אבל זה בסביבה הקוד תחפש בבניין אם באמת לא תמצא פשוט תשתמש ב walkthrough.

פורסם
  • מחבר

כן אבל ברגע שהשוטרים מזעיקים עזרה הלך עלי?

אה ועוד דבר, תמיד הבחור שאני אמור לשחרר אומר שהוא לא הולך לשום מקום עד שהוא יודע שהוא יכול לבטוח בי, מה אני אמור לעשות בשביל שהוא יבטח בי?

^^

לא איפה... אני בקושי משחק בו

פורסם

לא קורה כלום אם הם תופסים אותך. אני אישית עם shutgan הרגתי את כל מי שבאזור.

כדי שהוא יבטח בך אתה צריך להביא לו תמונה של חברה שלו, נראה לי שיש לך את התמונה כבר אתה רק צריך להיות לידו וללחוץ עליה. אם אני טועה ואין לך עדיין את התמונה חפש אותה...

פורסם
  • מחבר

וואלה עברתי!! תודה רבה!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים