פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שלום לכולם!!!רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ??האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם??ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי???תודה.....
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים זה תלוי בחיבור שלהם - יש שמתחברים ישירות ללוח אם ויש שישירות לספקבכל מקרה יש מתאמים לזה ככה שזה לא קריטיולגבי אם יספיקו לך החיבורים - תצטרך לחשב את זה כבר..
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר אבל במידה ואני אחבר את המאווררים ישירות לספק אז בעצם הם יעבדו כל הזמן נכון???ואם כן לא חבל???
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אני לא יודע כמה חיבורי מאווררים יש לך על הלוח אם אבל לפחות לחלקם תקנה מתאמיםככה תוכל לחסוך קצת
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר אם אני אביא לך תמונה של הלוח תוכל לומר לי אחי????הנה התמונה:::::::[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים נא הורד את סימני הפיסוק המיותרים שבכותרת ושנה אותה בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אם אני אביא לך תמונה של הלוח תוכל לומר לי אחי????יש לך בלוח הזה חיבור אחד לקירור של המעבדועוד חיבור לקירור של המארז - שאליו הייתי מציע לך לחבר את המאוורר האחורי שמוציא אוויר חם מהמארז (במידה ולא חיברת כבר)את כל השאר תאלץ לחבר ישירות לספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.