עבור לתוכן

מחפש משחקי נהיגה, רצוי כאלה שניתן להוסיף מכוניות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם יש הגה עם ממש גיר אמיתי? גז, ברקס, קלאץ' הילוכים וכל הקטע? יכול להיות ממש כיף

כן, אבל כרגע זה ממש ממש יקר ונמצא רק בהגאים מקצועיים.

• תגובות 40
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש הבנתי... אם כבר ניסית כמעט כל משחק שמבוסס על מנוע Gmotor2 (שהם כל הכותרים של SimBin, יrFactor של ISI ועוד...), וLFS, ולא התחברת אליהם, ומשמעם לך מהם, אין לך מה לחפש בסימולטורים. פשוט תגיד שאתה מחפש ארקייד... (דריפטים? ::))

ZAP, תעיין במוצרים של Frex GP

בyoutube תוכל למצוא כמה סרטוני הדגמה של המוצרים

אם משהו "קצת" יותר רציני, תבדוק את Force Dynamics :smile1:

פורסם

NEED FOR SPEED CARBON RULZZZ!!

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש הבנתי... אם כבר ניסית כמעט כל משחק שמבוסס על מנוע Gmotor2 (שהם כל הכותרים של SimBin, יrFactor של ISI ועוד...), וLFS, ולא התחברת אליהם, ומשמעם לך מהם, אין לך מה לחפש בסימולטורים. פשוט תגיד שאתה מחפש ארקייד... (דריפטים? ::))

אני רוצה לעשות דריפטים, זה הכל, משהו שלא יהיה קשה מדי ויאפשר לי לעשות דריפטים ארוכים ומגניבים (ולא משהו שמיועד לכך, כמו הדריפטים בקרבון).

פורסם

אז LFS יעשה את העבודה... אני אישית אוהב XR GT Turbo וLX6 לזה...

פורסם

אני חושב שעניתי על כל השאלות שלך כמה עמודים אחורה...

בכל מקרה, המשחק עולה בערך 200 ש"ח (זה בפאונד, לא זוכר בדיוק כמה). אתה מוריד את הדמו ואז קונה רישיון דרך האתר שלהם (לוקח דקה וחצי על השעון עם פייפאל).

אי אפשר להוסיף מכוניות אבל אפשר להוריד סטאפים וסקינים שאנשים מכינים.

בקשר למשחק ברשת, אני לא ראיתי שרתים בישראל, אבל אין בעייה עם שרתים באירופה.

אם אין לי כרטיס אשראי לקניה בPAYPAL יש אפשרות אחרת לקנות ת'משחק ?

מאיפה אפשר להוריד סטאפים וסקינים ואפילו להכין כאלו?

כעיקרון אפשר לשחק במלא (רישיון S2) שקיבלתי מדוד מקזחסטן חופשי דרך החמאצ'י לפחות בתאוריה :) מחר נבדוק זאת....

ואתה רכשת את המשחק ? והאם עדיף הגה או שאפשר לשחק עם הG5 ? כי עם הG5 אני מאוד נהנה ודיי אני מרגיש את ההבדל בינו לבין עכברים אחרים במיוחד במשחק הזה אבל עם הגה יותר מאגניב ? וכמה הגה פשוט עולה ?

פורסם

תנסה גם את Colin McRae Rally 2005.

יש שם מכוניות לרוב, כולל מיצובישי איוו, סובארו אימפרזה פורד פוקוס, ועוד מכוניות הנעה קידמית או אחורית רבות.

דריפטים מטורפים בעיקר אני מצליח במסלולים ביוון, וגם במסלולי אספלט זה אחלה.

אני מצהיר שאני פאן בוי של הסידרה, עוד מהראשון שיצא ב- 1998 .

קישור לאתר הרישמי

http://www.codemasters.com/colinmcrae2005/

פורסם

אם אין לי כרטיס אשראי לקניה בPAYPAL יש אפשרות אחרת לקנות ת'משחק ?

מאיפה אפשר להוריד סטאפים וסקינים ואפילו להכין כאלו?

כעיקרון אפשר לשחק במלא (רישיון S2) שקיבלתי מדוד מקזחסטן חופשי דרך החמאצ'י לפחות בתאוריה :) מחר נבדוק זאת....

ואתה רכשת את המשחק ? והאם עדיף הגה או שאפשר לשחק עם הG5 ? כי עם הG5 אני מאוד נהנה ודיי אני מרגיש את ההבדל בינו לבין עכברים אחרים במיוחד במשחק הזה אבל עם הגה יותר מאגניב ? וכמה הגה פשוט עולה ?

האפשרות היחידה משאני מכיר בשביל לקנות את המשחק זה דרך האתר שלהם.

אני קניתי את המשחק לפני כמה חודשים ואני ממש שמח שקניתי אותו.

אני לא משחק עם הG5, אני משחק עם מקלדת (כיוון, קלאטצ', שיפט ^, שיפט דאון, היגוי מהיר, היגוי איטי...) וזה ממש סבבה.

בשביל סטאפים וסקינים יש המון מקורות. סקינים אני מחפש בגוגל, וכנ"ל לגבי סטאפים.

בקשר להגה, אני מניח שהמשחק יהיה הרבה יותר כיפי עם הגה ודוושות. אבל עוד לא יצא לי לנסות את זה...

מה זה חמאצ'י? :smile1:

פורסם

האפשרות היחידה משאני מכיר בשביל לקנות את המשחק זה דרך האתר שלהם.

אני קניתי את המשחק לפני כמה חודשים ואני ממש שמח שקניתי אותו.

אני לא משחק עם הG5, אני משחק עם מקלדת (כיוון, קלאטצ', שיפט ^, שיפט דאון, היגוי מהיר, היגוי איטי...) וזה ממש סבבה.

בשביל סטאפים וסקינים יש המון מקורות. סקינים אני מחפש בגוגל, וכנ"ל לגבי סטאפים.

בקשר להגה, אני מניח שהמשחק יהיה הרבה יותר כיפי עם הגה ודוושות. אבל עוד לא יצא לי לנסות את זה...

מה זה חמאצ'י? :smile1:

אהה אוקי :) כה גמני ממש אוהב ת'משחק והקטע שאני הכי אוהב את השליטה עם העכבר דיי זה גאוני!!

וחמאצ'י זאת תוכנה שמדמה רשת בין מחשבים דרך האינטרנט.

פורסם

חשבתי שזה ביטוי סלנג שאני לא מכיר... :lol:

בעקבות ההודעה שלך ניסיתי לשחק קודם עם הG5. אחרי שתי דקות נמאס לי ויצאתי מהמשחק... אני נשאר עם המקלדת, בנתיים.

פורסם

חשבתי שזה ביטוי סלנג שאני לא מכיר... :lol:

בעקבות ההודעה שלך ניסיתי לשחק קודם עם הG5. אחרי שתי דקות נמאס לי ויצאתי מהמשחק... אני נשאר עם המקלדת, בנתיים.

אני ניסתי על המקלדת :x ולפי דעתי זה מעצבן קצת :x חחח העכבר יותר מגניב אבל כעיקרון בעכבר אתה צריך יותר רגש :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים