עבור לתוכן

מחפש משחקי נהיגה, רצוי כאלה שניתן להוסיף מכוניות

Featured Replies

פורסם

שיחקתי ב-NFS:CA וסיימתי אותו, התקנתי NFS:U,U2,MW והתחלתי לשחק בהם (ממש לאט), התקנתי GTR 2 (קצת משעמם), התקנתי Race Demo (קצת משעמם), התקנתי Ford Street Racing (קצת מעפן), התקנתי Cobra 11 - Nitro (יותר מדי לא מציאותי, משעמם כבר), שיחקתי גם ב-NFS:PU,HP2 (לא רלוונטי כבר). בקיצור, אני מחפש משחק מכוניות כיפי עם מכוניות טובות, רצוי שתהיה לי אפשרות לעשות כל מיני שטויות כמו דריפטים ארוכים, רצוי מאוד שהאוטו יתפרק, רצוי מאוד שתהיה אפשרות להוריד מכוניות חדשות מהאינטרנט שאנשים הכינו (Racer, יותר מדי באגים), רצוי מאוד מאוד שיהיו מכוניות פשוטות (אימפרזה, איוו, דייהו, הונדה, פיג'ו וכו') ולא רק מכוניות על משעממות (מקלרן, למבורגיני וכו').

תפתיעו אותי! :smile1:

• תגובות 40
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש איזה מישחק ilegal street race red line משהו כזה אבל אתה חייב את המקורי כדי להוריד את מכוניות חדשות זה מישחק די ישן אני לא בטוח לגבי השם המכוניות שם לא מצאותיות אתה לא יכול לעשות דריפט מישחק כפי מאוד

פורסם
  • מחבר

Midnight Club 2, משחק טוב?

פורסם

משחק הנהיגה האהוב עלי הוא Live For Speed. זה יותר סימולטור נהיגה אבל מאוד כיף. השליטה במכוניות ממש קשה ביחס למשחקים אחרים אבל זה מאתגר.

אין לו אפשרות להוריד מכוניות מהאינטרנט עד כמה שידוע לי אבל אפשר להוריד קונפיגים וסקינים למכוניות השונות.

תוריד את הדמו ותראה אם אתה אוהב את הסגנון.

פורסם

תוריד את FLATOUT2

פורסם
  • מחבר

תוריד את FLATOUT2

אסור להוריד, זה לא חוקי. :P שיחקתי במשחק הזה, מתחיל לשעמם עם הזמן.

משחק הנהיגה האהוב עלי הוא Live For Speed. זה יותר סימולטור נהיגה אבל מאוד כיף. השליטה במכוניות ממש קשה ביחס למשחקים אחרים אבל זה מאתגר.

אין לו אפשרות להוריד מכוניות מהאינטרנט עד כמה שידוע לי אבל אפשר להוריד קונפיגים וסקינים למכוניות השונות.

תוריד את הדמו ותראה אם אתה אוהב את הסגנון.

שיחקתי פעם, אבל רק עם העכבר וזה לא נוח. איך זה לשחק עם המקלדת ולעשות דריפטים, אפשרי?

פורסם

אפשרי בהחלט. אני משחק עם המקלדת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את Midnight Club 2 על DVD מיוחד ועוד משחק משונה בשם Top Gear: RPM Tuning, נראה מה קורה איתם.

פורסם

סבבה, תתחדש!

פורסם

משחקי TRACKMANIA.

פורסם
  • מחבר

משחקי TRACKMANIA.

מותקן אצלי TmNations שקיבלתי עם הכרטיס מסך, משחק נחמד ולא יותר מזה.

הזמנתי את Midnight Club 2 על DVD מיוחד ועוד משחק משונה בשם Top Gear: RPM Tuning, נראה מה קורה איתם.

זבל של משחקים, יש עוד רעיונות?

פורסם

Midnight Club 3

או אפילו את סידרת GTA

פורסם

אין את 3 למחשב עד כמה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

מה עם CrashDay, אפשר לעשות שם דריפטים?

הזמנתי את TOCA Race Driver 3, בתקווה שאצליח לעשות שם דריפטים (ב-GTR2 לא הצלחתי).

פורסם

אמרתי ואני אומר שוב, בשביל דריפטים - אין על LFS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים