פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים 1. אני משחק על הכול נמוך AA מופעל ועל רז' 800*600 אבל לא ב- full screenזה סביר למערכת שיש לי ? והמשחק רץ על 20-30 תלוי איפה אני נמצא...2. קיים איזה פאטצ' שמוריד את הצללים לגמרי ? ואם כן אתם חושבים שזה יעזור ?3. אני רמה 8 לוחם (warface) ויש לי את המיומנות של שתי חרבות רמה 4 ויש לי גם את הקסם שמעל זה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא אמור לעשות שב- 3%מההתקפות שלי (שיש עליי שתי נשקים) ההתקפה שלי תיהיה +50% אבל בכל זאת אם אני עם נשק אחד זה יותר חזק מאשר שני נשקים ...
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר אבל הת'רד עבר דף בלי שאף אחד ענה !וזה לא פעם ריאשונה שזה קורה לי, אני מבין שלא כולם משחקים בזה ולא לכולם יש כוח לענות לי אבל רעבק עבר דף בלי שאף אחד ענה !ו - LAZY BOY יספאמר...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים 1)פשוט תשנה הגדרות עד שתגיע להגדרות הכי גבוהות שניתן לשחק בהם על המחשב שלך2)אני לא מכיר פאץ' כזה אבל אם כבר כדאי לעדכן את המחשק ל-V1.23)יש יכולות שפועלות בלי שתצטרך להתערב (עיגול) ויש יכולות שיפעלו רק שאתה בוחר להפעיל אותן (ריבוע)
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים איזה גרסה כרגע יש לך?(של titan quest?)התקנת בכלל איזשהם פאצים ואם כן אז איזה?...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש לי 1.08 והוא רץ סבבה יש לי p4 1.8GHz אם 512 ואם fx5200 אם כי אחרי איזה שעה שעתייםהוא נתקע...לדעתי המפרט שלך יותר טוב משלי(אני בטוח שיותר טוב) אז הייתי אומר שמשהו במשחק דפוק(ככה לפחות נראה לי)
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים זה אוסף תווים ומספקרי או שזה כתובת חלקית על כל פנים יש כפתור של קישור ותשים בפנים את הקישור שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.