פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שלום!!!יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס...זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gcזה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPXעם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו???תודה מראש...
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים פשוט תמחוק את כל הקבצים הזמניים במחשב שלך עם CCLENER או תוכנה דומה (תעשה את זה בSAFE MODE)
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים תמחק אותו עם unlockerhttp://www.download.com/Unlocker/3000-2248_4-10525153.html?tag=lst-0-1
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים שלום!!!יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס...זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gcזה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPXעם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו???תודה מראש...מה זאת אומרת "לא מצליח למחוק"? מה הוא כותב? יכול להיות שהוא פשוט כותב "File not found"? לפעמים זה קורה. זה אומר שהוא כבר מחק אותו רגע לפני. או שיכול להיות שפשוט יש הרבה עותקים? הרי WAREZOV מתפשט נורא מהר... בכל אופן, תעשה סריקה מלאה למחשב עם קספרסקי. הוא חייב למצוא את כל העותקים ולמחוק את כולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.