עבור לתוכן

Norton Internet Security 2007 משהו משהו..מהפך...... (:

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הNorton Internet Security 2007 חבילת האבטחה החדשה ותאמינו או לא יהיא פשוט הדהימה אותי עכשיו זה לא כמו פעם שכולם אמרו היא חרא וכבדה השנה היא ברף הגבוהה ואני לא אומר סתם מי שרוצה יכול לנסות אותה השינוי עצום לעומת שנה שעברה אפשר להבין איזה השקעה יש השנה, התוכנה מודרנית יותר קלה יותר ופשוט כיף לעבוד איתה הפעם נורטון עשתה צעד מדהים אני חושב שהיא הבינה תפאונטה סוף סוף אני חושב שיש מה לצפות מימנה בינתיים.

זאת חבילת האבטחה הטובה בעולם ומי שינסה יגיד אותה שוב ושוב מדהימה וקלה מאי פעם לא תרגישו אותה נישבע לכם!

השינוי אדיר!! :o ולטובה כמובן :)

העפתי תAVG המטומטם שלי למרות שהוא היה בסדר אבל הוא לא היה מודרני ולא היה מעניין כיאלו זה עוד אנטי וירוס שעושה תעבודה שלו אבל לפעמים צריך לעשות שינוי ויש חברות שלא מבינות את זה. אבל כשהתקנתי את נורטון פשוט עולם אחר!

הנה קישור להורדה..

http://www.9down.com/story.php?sid=7342

15 יום ניסיון מלא.

והנה הכתבה שביגללה התקנתי תתכונה. -> ואני חייב להגיד שוב השינוי גדול בכל המובנים אתם חייבים לנסות כדי להבין שנורטון עשו שינוי במוח ואני לא יודע איך בדיוק אבל השינוי הביא למהפך שהם היו צריכים עוד ב2003 אבל עם זה בא מאוחר אז למה לא?! ;D

הכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3330254,00.html

תהנו..

כניראה סימנטק פתחו דף חדש שהיה להם בהצלחה!

הפעם הם מצאו מתכון מנצח. וזה בדוק!

דירוג שלי לתוכנה: 10/10

אתם יודעים מה הסוד השנה? אתם לא תרגישו שהיא יושבת לכם במחשב אתם תגידו לעצמכם... איך זה יכול ליהיות?!

בקיצור אבטחה מושלמת למחשב. :yelclap:

עוד משהו שרציתי להוסיף: הפייראול 10! וכל מילה מיותרת.

אתם חייבים לנסות...

אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם לחבילת האבטחה 2007 ...

פורסם

יש לי אותו ואחרי 10 דקות מחקתי אותו!!

האינטי ווירוס הזה סתם חרה וזולל משאבי מערכת

תיראה את נוד-32 שהוא צורך משאבי מערכת נמוכה יותר וגם שומר על המחשב מוגן יותר ומוצא ווירוסים יותר טוב מהסימנטק

פורסם

יש לי אותו ואחרי 10 דקות מחקתי אותו!!

הצלחת למחוק אותו? רואה, זה כבר שיפור..

פורסם

זה סיוט לימחוק אותו!!

יש לי את הדיסק האורגינל והוא סתם חרה עושה תקיעות לווינדוס

אני ממליץ לכם לא להתקין

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב אני יאמין לך ילדון. :lol: הבנתי כבר שאתה מושפע משנה שעברה ואתה מדבר שטויות אז מה הקטע שלך? ואני בטוח שלא התקנת תגרסה החדשה ולפי הדיבור שלך אתה לא אמין.

זה סיוט לימחוק אותו!!

יש לי את הדיסק האורגינל והוא סתם חרה עושה תקיעות לווינדוס

אני ממליץ לכם לא להתקין

:lol: :lol: :lol:

אני לא מאמין שיש לך דיסק אורגינל של שנת 2007 תגיד מה הבעיה שלך? בקשתי אנשים שניסו את התוכנה ולא אנשים משוגעים שלא רק ניסו תתוכנה החדשה אלא גם להגיד שטויות שלא קשורות לדיון וגם להגיד שיש לך דיסק אורגינל כניראה של שנות קודמות ולא של 2007 אז מה אתה מבלבל תמוח.

תהיה בחור טוב, אמין, לא שקרן. למה סתם ליהיות בחור כזה :s07: חבל.

פורסם

אני לא אמין?

אחי שמע אני ליפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד והתכנאי מחשבים אמר לי שזה מגרמנייה קיצר יש לי חבילה של דיסקים ויש לי את האנטי ווירוס + ווינדוסXP אורגינל + עוד כמה דיסקים, למה לי לשקר? ומתי שיקרתי בעצם?

אני מחקתי ולא כול כך הצלחתי אז עשיתי שיחזור מערכת!! ( + - זה ניקרא מחיקה )

והאנטי ווירוס הזה עושה לי תקיעות למחשב ועושה אותו איטי אין לי את המחשב הכי חזק בעולם או חצי מיזה אבל אני מרגיש את זה נגיד מתי שאני מפעיל את המחשב ויש את הכניסה ליוזרים אני בוחר יוזר ואז אני מרגיש את האיטיות

עידכון:

סליחה אחי חח היתבלבלתי יש לי 2006 חח

רוצה תמונה?

פורסם
  • מחבר

אבל גם אם אתה לא משקר התוכנה מעולה ואתה סתם מדבר שטויות בקשר אליה והיא לא כבדה בכלל.

פורסם

סליחה אחי חח, המחשב חדש לא ממש היסתקלתי על האנטי ווירוס הזה מישנת 2002, חשבתי שיש לי את 2007 חח

בכול מיקרה אני יבדוק את הדמו ואתה אומר שיש שיפור מורגש בין 2006 לבין 2007 ?

קיצר אחי סליחה

פורסם
  • מחבר

אזה בחור טוב אתה!!!

אתה רואה כשאתה רוצה אתה יכול גם ליהיות בחור איכותי! :)

כן שיפור משמעותי.

פורסם

קיצר אחי שמע אני מתקין ואני בודק אותו עם זה עושה בעיות אני בחיים לא מתקין יותר אנטי ווירוס מבית נורטון

ותמונה כמו שאמרתי זה קצת דומה לא? http://img226.imageshack.us/my.php?image=amx7.jpg

אני יודע שזה מטושטש אבל מה לעשות הנוקייה 6280 צריכה הרבה אור

פורסם

כבר מגירסה 2003 אני לא מתקין נורטון .. תישארו עם NOD32 מניסיון ...

פורסם

אחי כבר מאוחר מידי :s07:

התקנתי אותו אבל מתי שהוא הגיע בהתקנה בערך 99 % הוא ניתקע לי וחשבתי שאוליי שזה תקיעה קטנה שתישתחרר הלכתי לבנתיים ליראות טלוויזיה בערך חצי שעה ואני חוזר למחשב וזה עדיין על 99 %

מוזר לא?

קיצר הוא לא רצה להתקין לי אותו

עשיתי הפעלה מחדש והאנטי ווירוס קפץ לי בשורת המשימות אוףףף

אז ראיתי את המחשב פחות כבד מגירסת 2006 שלה אבל הנוד-32 עבד יותר טוב ופחות תופס משאבי מערכת גם מגירסת 2007

פורסם

bmw5 תגיד לי - כמה שטויות אתה תפיץ עוד בפורום?

קודם ההודעה המטומטמת שהתפתחה לדיון של " נשרתי מהלימודים"

ועכשיו אתה מהלל את NORTON -זה ממש עלוב.... לא נראה לי שאתה בכלל מתעניין למשהו שקשור באמת לתוכות ומחשבים... כי אם כן היית יודע למשל שNOD32

פי חמש על זה וגם לא צורך הרבה משאבים....

מי לימד אותך את השטויות האלה?

פורסם
  • מחבר

ליפני שהגעת לפורום היללתי הרבה את נוד32 זה אנטי וירוס מעולה.

אני יגיד לך מה הבעיה שלו? הוא לא מודרני!

והאמת אני חושב שאני מבין יותר ממך באבטחת מידע.

ולפי מה שאני כתבתי אני לא משווה אנטי וירוס לאנטי וירוס אני הבאתי פה חבילת אבטחה !

Norton Internet Security 2007 מזכיר לך משהו?

מה אכפת לך מה אני מפיץ בפורום? אתה עוקב אחרי או מה? :lol:

ועל איזה שטויות אתה מדבר בכלל אתה היחידי שמדבר שטויות נורטון 2007 לא זולל משאבים אני לא מרגיש אותו במחשב וזה חבילת אבטחה שתבין!

נוד32 אחלה של אנטי וירוס הייתי אומר מיקצועי אבל הוא לא מודרני אין לו ממשק נוח וקל למשתמש.

אני יתן לך דוגמא שהיה לי עם נוד32: נתקלתי בזמנו בכמה וירוסים שהיו לי במחשב והנוד לא זיהה אותם וקספרסקי כן בזמנו שהיה לי אותם, ואף פעם לא היה לי נורטון רק היום התקנתי אותו הרגשתי יותר בטוח.

אז תבין שאתה יכול לחשוב שאתה מבין יותר טוב ממני אבל אתה טועה! >:(

כל מה שאתה אומר נגדי זה לא יעזור לך.

אני יגיד לך תאמת אני חושב יותר מודרני אני יגיד לך משהו שאתה בטוח לא יודע...

חברות הי טק לא משנה איזה צריכות להבין שהכוח של המוצר שלהם טמון בעיצוב שלו. כל שנה חברה חייבת לעדכן את המוצר שלה בנוגע לעיצוב ככה שניראה שינוי מבין זה המפתח! העיצוב מראה את הכוח שמתחת למסכה.

לנוד32 אין עיצוב וגם לא ממשק נוח וידידותי למשתמש. יש לו רק ביצועים!

ברגע שESET תחשוב לעשות תדמית לנוד32 ותעשה לו עיצוב חדש וממשק נוח זה יהיה באמת אנטי וירוס מספר אחד!

בכללי אם אני הייתי מתכנן את נוד32 הייתי מוסיף לו עיצוב מודרני וממשק ומשלב את זה עם הביצועים המדהימים שלו ובזה גמרנו הבנת?!

כניראה עוד לא הגענו לשנת 20XX כדי שחברות ולא רק בתחום האבטחה ישלבו את כל היתרונות בתוכנה.

זה אומר שיש מה לצפות...

כמובן שעיצוב(1) ממשק נוח(2) וביצועים(3) זה מתכון מנצח! מה שאני חושב שיש לNorton Internet Security 2007

The Dom - אני מבין יותר ממך אז אל תדבר אתה שטויות ולעשות אותך מבין גדול אתה בסך הכל צוציק בדברים האלו! :bash:

הראתי לך מי מבין יותר ומי לא. :lol:

אני מיצטער להגיד לך אבל אני יותר חכם ממך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים