עבור לתוכן

האם P-180 מספיק???

Featured Replies

פורסם

הועבר לפורום מארזים.

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-P150 הוא בהחלט מתקדם וטוב יותר מה-P180.. פיתרון אפילו טוב יותר יהיה ה-Antec SOLO - שהוא למעשה P150 בצבע שחור, ללא ספק כוח, ועם מספר שיפורים מינוריים נוספים. למארז הזה תוכל להוסיף את הספק האהוב עליך (Corsair 520, הטוב והשקט ביותר, תבדוק את הביקורת ב-SPCR) ולחיות בשלווה ובשלום.

פורסם

בוודאי שהוא יקבל ציון גבוה יותר ב-Airflow, יש לו (הרבה) יותר מאווררים...

אבל אולי תקרא את כל הביקורת במקום סיכום של פיסקה אחת?

ה-P150 הוא דגם חדש יותר, שתוכנן לאחר שהם שיחררו את ה-P180 וקיבלו תגובות..

ובפעם האחרונה שבדקתי, מחיר זול יותר הוא יתרון..

פורסם

אבל הם דירגו אותו יותר גבוה ז"א שלדעת המבקרים הוא יותר כדאי או טוב

ומשהו זול יותר לא אומר שהוא טוב יותר פעם אחרונה שבדקתי במיוחד עם אתה מקבל איתו עוד דברים

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה, אני במילא לא מקבל על זה אחוזים..

אבל אולי תקרא את כל הביקורת במקום סיכום של פיסקה אחת?

פורסם

אני בסה"כ ניסיתי לגרום לך לרשום דברים טובים על המארז שאתה ממליץ כי אני מחפש מארז באיזור המחיר הזה וכולם בפורום ממליצים על p180 ופתאום אני רואה ממליצים על coolmaster 810 ופתאום אתה על זה.

לא יודע מה להחליט

פורסם

אני לא הייתי לוקח 180 מכיוון שדורשים עליו יותר מידי בארץ מארז בינוני ביותר.

קח או גיגהביט אוררה או אם יש לך לשים עוד קצת על ה 810.

בגדול תלוי מה התקציב שלך. אם אתה מחפש את הכי טוב קח A10 אבל זה כבר 1300 שקל.

פורסם

אני באמת רואה שלוקחים על ה-180 יותק מידי אבל אני רוצה מארז שקט כי מה שיש לי עכשיו בלתי נסבל מבחינת רעש

לא רוצה משהו לא כדאי אבל אז אם יש משהו ברמה של 180 אבל יותר זול אז למה לא לקחת אותו

מצד שני אתם אומרים שהוא הכי שקט. אני לא מבין מזה מה זה אומר לגבי האחרים האם הם כן רועשים או גם שקטים בצורה מעולה אבל פחות

פורסם

תישכח מזה הוא לא הכי שקט הוא דיי שקט.

אנשים פה לא יודע למה הם תקועים עליו. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו האורורה של גיגהביט אחלה מארז אתה לא צריך יותר מזה.

פורסם

יש 2 דגמים הבדל של 300 שקל

למה אתה ממליץ עליו ואיך הוא בשוואה למארזים הקודמים שהוזכרו פה?

פורסם

ה P180 מכיל אופציות ליותר מאווררים והוא גם יותר גדול מה P150 ולכן גם מקבל ציון יותר טוב באוורור.

ה P150 מספיק מאוורר למרבית המחשבים והוא גם קצת יותר קטן כך שאם המחשב מכיל הרבה מאוד רכיבים/כוננים אז ה P150 אולי קטן.

אבל אם זה לא המקרה אז יש לך מארז של Antec יותר קומפקטי עם ספק מצויין 430W ובידוד ושקט ברמה של ה 180 (לפי הטבלה) במחיר נמוך מה P180. (פעם הוא היה זול יותר נדמה לי), בסה"כ כחבילה הוא מציע תמורה טובה.

בנוסף שינו את ה P150 לפי התלונות על ה P180 שחלקן יכולות (בצדק) להשמע כיתרונות לאנשים מסויימים:

* is too big

* is too complicated to set up

* makes clean cable management difficult

* has the PSU positioned too far away from the motherboard

* has a door

* has a difficult-to-remove front bezel

* has an awkward air vent on top of the case

* silver version looks like a refrigerator

* black version is too monochromatic, etc.

הכי שקט זה מארז ללא מאווררים ורכיבים ללא מאוררים אבל אתה רוצה לעשות OC ולכן תצטרך להסתפק בשקט מספיק או שקט למדי.

פורסם

ה P180 מכיל אופציות ליותר מאווררים והוא גם יותר גדול מה P150 ולכן גם מקבל ציון יותר טוב באוורור.

ה P150 מספיק מאוורר למרבית המחשבים והוא גם קצת יותר קטן כך שאם המחשב מכיל הרבה מאוד רכיבים/כוננים אז ה P150 אולי קטן.

אבל אם זה לא המקרה אז יש לך מארז של Antec יותר קומפקטי עם ספק מצויין 430W ובידוד ושקט ברמה של ה 180 (לפי הטבלה) במחיר נמוך מה P180. (פעם הוא היה זול יותר נדמה לי), בסה"כ כחבילה הוא מציע תמורה טובה.

בנוסף שינו את ה P150 לפי התלונות על ה P180 שחלקן יכולות (בצדק) להשמע כיתרונות לאנשים מסויימים:

הכי שקט זה מארז ללא מאווררים ורכיבים ללא מאוררים אבל אתה רוצה לעשות OC ולכן תצטרך להסתפק בשקט מספיק או שקט למדי.

מארז שעולה כמעט 1000 שקל אני מצפה להרבה יותר.

אנשים לא מבינים עד כמה המארז הזה יקר לעמות מה שהוא נותן עד שהם לא קונים מארז אייכותי.

פורסם

מארז שעולה כמעט 1000 שקל אני מצפה להרבה יותר.

אנשים לא מבינים עד כמה המארז הזה יקר לעמות מה שהוא נותן עד שהם לא קונים מארז אייכותי.

כמו מה לדוגמא?

אני לא טוען שה P150 הכי טוב או טוב מאוד רק שהוא נראה כמו עסקה משתלמת (פשוט הזכירו אותו כאן וגם משווים ל P180).

ספק טוב עולה 400-500 ש"ח אז נשאר לך פחות מ 500 למארז (מתוך ה 900 של P150).

איזה מארז של עד 500 יותר טוב מה P150 ולמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים