עבור לתוכן

רשת ואינטרנט במודם כבלים

Featured Replies

פורסם

היה לנו אינטרנט ADSL וחיברנו אותו דרך ראוטר (של EDIMAX - לא זוכר את הדגם אבל אני אבדוק אם זה חשוב) האינטרנט התחבר דרך הראוטר ולא היה צורך בחייגן (לפני שהתקנו אותו היה צורך) כי הראוטר חייג, החלפנו את האינטרנט לאינטרנט כבלים של HOT + נטוויזן (יצא יותר זול) חיברתי אותו עם ראוטר וסוויצ'ים אבל עכשיו יש חייגן וצריך לחייג דרכו, ורק מחשב אחד יכול להיות מחובר בכל זמן נתון, קראתי את הטראד על חיבור אינטרנט משותף אבל אני לא רוצה להיות תלוי במחשב 1 שתמיד יהיה דלוק ומחובר אני רוצה את המצב שהיה לי קודם מחובר דרך הראוטר ובלי חייגן שתמיד יהיה מחובר. זה אפשרי עם אינטרנט כבלים בכלל?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

תעשה שנתב יחייגן לנט ויזן.

פורסם
  • מחבר

זה יסדר את זה במודם כבלים?

מה אני מחבר את הנתב למודם?

פורסם

אחי לי יש מודם בכבלים + ראוטר שקניתי השבוע, והאינטרנט מיתחבר בלי התקנת חייג

אתה צריך להגדיר בו את השם מישתמש שלך + סיסמא של האינטרנט ותתקין את הדרייבר של הראוטר במחשב שלך, עם אתה מנסה ולא עובד לך תיתקשר לתמיכה שלהם הם תוך 10 \ 15 דקות חוזרים אלייך, ד"א השרות מעולה

עוד מעט אני יביא לך לינק של האתר שלהם והתמיכה ויש שמה גם מדריכים לראוטרים שלהם

פורסם

כמו שהגדרת שהראוטר יתחבר לADSL, עושים אותו דבר לאינטרנט בכבלים (בהנחה שהראוטר תומך בזה, ורובם כן).

פורסם

http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/edimax%20cable.html

אתה מחבר את המודם לאדימקס (מאחורי האדימקס, איפה שרשום WAN או INTERNET)

ומחבר את האדימקס למחשבים (דרך יציאות ה LAN1-4 שלו, או אם יש צורך ביותר, אז דרך הסוויצ' שלך)

ואז מגדיר כמו שמוסבר בלינק, די פשוט

אם יש לך אפשרות של L2TP שעובדת וזה מתחבר - אז עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים