פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים בימים האחרונים התכנה נסגרת לי כל כמה זמן בשגיאה של ווינדוס (אלה ששואלות אותך אם אתה רוצה לשלוח או לא)וגם במחשב של אחותי זה קורה (אותה גרסא) מישהו יודע מה זה?ואיך פותרים?בתודה מראש טל
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים הסיבה לנפילה היא חתימות דפוקות שיצאו היום בטעות לשרתי Kaspersky Labs. החתימות גרמו לכך שהמוצר נפל בכל ניסיון להתעדכן מחדש. התיקון של החתימות יצא תוך פחות משעה, אבל הבעיה היא שכדי שהמוצר יוריד בכלל את החתימות המתוקנות, יש למחוק קובץ מסוים שנדפק. אם כן, עליכם לפעול כלהלן:1. לכבות את ההגנה העצמית ע"י הורדת סימן Settings -> Serivce -> Enable Self-Defense2. למחוק ידנית את הקובץ הבא:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\updcfg.xml3. להפעיל את ההגנה העצמית מחדש4. להתעדכן ע"י לחיצת כפתור Update Now (או ע"י לחיצה ימנית על אייקון של קספרסקי ובחירת אופציה Update).Kaspersky Labs מבקשת סליחה על הטעות...*קרדיט למישהו מהפורום*תשתמש בחיפוש בפעם הבאה...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר וואו תודה על התגובה המהירהאני לא אוהב להשתמש בחיפוש של האתר בגלל שהוא ממש לא נוחאם הייתי מבין בזה משהו הייתי מגיש הצעה למנהלים אבל בגלל שאני לא אז אני לא ממש יכול להתלונןאבל בתור משתמש לדעתי החיפוש ממש לא נוח
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים תודה רבה על העזרה בדיוק באתי לשאול על זה ואמרתי אני אחפש אולי לא רק אצלי זה קרה והנה איזה פלא מצאתי ! פשוט תודה לאנשים שיש פה בפורום אתם גדולים כיף שיש מקום שאפשר לשאול שאלות ולקבל תשובות ועזרה בכל דבר ! פשוט פורום ואתר נהדרים removesoul - תודה אישית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.