עבור לתוכן

צריך מחשב חזק למשחקים כבדים . תקציב: 16,000 שקל. מצפה לתגובתכם.

Featured Replies

פורסם

כרגע אתה יכול לקנות את המסך של דל 24" לא פחות ממנו (לא מרכיבים מערכת בתקציב הזה אם אין מסך מספיק טוב שתוכל להנות מהמחשב שקנית).

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468918

שזה 5 אלף.

חוץ מזה קח את המפרט הזה עד שיצא הR600.

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804

לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1391

כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1644

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS ¤588

צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤236

זיכרון: 2X SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤2100

מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤997

מקלדת: MICROSOFT NATURAL MULTIMEDIA KEYBOARD - K50-0010 ¤258

עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤438

ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI - ATX 12V 2.2 VERSION - ACTIVE PFC+SLI+CF+DUAL CORE READY+52A/12V+4X 12V DUAL RAILS ¤887

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤10066

זה כל מה שאתה צריך עד שיצא ה R600.

וכשהוא יצא תקנה כרטיס מסך חדש.

ועם הספק והלוח האלו תוכל להריץ מערך של CF אם יהיה לך את התקציב לעשות זאת.

מה שכן אם שי לך משפחה בארה"ב בתקציב של 10K אפשר להרכיב לך מפרט מטורף ולהשאיר 6K בצד.

• תגובות 92
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ומה אם הוא רוצה לבזבז 16 אלף? למה לעזאזל אתם עושים לו את החשבון?...... הוא נתן תקציב, תנצלו אותו סעמק!

אבל אתה מנצל את הכסף הזה לשטויות שהוא לא צריך.. לכן כבר עדיף לו לא לקנות אותם..

אם פותח הטרייד מוכן לזרוק כסף לפח בבקשה..

אני פשוט לא מבין אנשים אתם חושבים ש16000 קל להשיג אותם.. ולבזבז לו את הכל לקנות לו דברים שהוא לא צריך ממש טימטום!!!

אם היה משהו שהוא צריך.. תשים לו אבל הוא לא צריך את מה ששמתם לו..

אין שום טעם? יש לך ניסיון עם אילו-שהם מהלוחות? במקרה יש לי עם שלושתם, וגם ללא OC, לא הייתי ממליץ להתקרב ל945, וגם לא לאסרוק למרות שבין שניהם האסרוק עדיף, למחשב ברמה כזאת אסור לקחת לוח שכזה.

כבר היה לי איתך פעם את הריב הזה.. ובסופו של דבר אני הבאתי הוכחות שאני צודק ואתה רק דיברת באוויר..

זה שהלוחות שלך דפוקים זה לא אומר שכולם.. והלוחות האלה נחשבים ממש טובים..

אז מה??? FFS למה להתקמצן ועוד על הבדלי מחיר כל כך קטנים [יחסית] הE6600 מציע כבר עכשיו לא מעת דברים שהE6300 לא מציע, אז בשביל מה ללכת על הפשוט יותר? אני מניח שהבחור פה לא רוצה להחליף את המעבד בזמן הקרוב, בד"כ כשלוקחים את הזול מבין השניים זה או בגלל שאין לך כסף או בגלל שאתה מתכנן להחליף בקרוב.....

מזה FFS לעזעזאל?! איזה דברים בדיוק הוא מציע יותר חוץ מיזה שהוא יותר מהיר ונותן 4MB קאש שבמילא בקושי מוסיפים משהו..

בד"כ לוקחים את מה שיתאים למערכת בשנים הקרובות והE6300 לא הולך לצור צוואר בקבוק שהוא ישים לב אליו בשנים הקרובות..

ועדיין, ה8800GTX מציע שיפורים גראפיים וביצועיים כבר עכשיו ואפילו במשחקים ישנים יותר על פני כל כרטיס אחר שקיים, ושוב, יש לו כסף ! והוא לא רוצה לקנות כרטיס מסך אחר בעוד שנה כשהוא יצטרך את הDX10.............. אז בשביל מה לבזבז לו את הכסף על איזה 7900GT או מה שזה לא יהיה שתכננת להציע לו?

אני לא אמרתי לקנות 7900GT אני אמרתי 7300GT הוא משקיע קצת כסף על כרטיס מסך.. מחכה 3 חודשים 4 חודשים וקונה כרטיס R600 שיהיו יותר טובים וגם המחירים ירדו כי יתחיל תחרות בין NVDIA לATI סוףסוף וגם יהיה מגוון רחב יותר וז הטימטום לקנות ב3700 שקל כרטיס מסך..

תפסיקו לבלבל לאיש את השכל.

תפסיק לבלבל לאיש את השכל אתה.. חבל סתם לזרוק כסף..

ותזכיר לי אילו שיפורים גרפיים בדיוק מציע ה8800 על פני X1900XT למשל?

למשל טכנולוגית הCUDA שאמורה להוריד חלק ניכר מהעבודה של המעבד במשחקים שיתמכו בCUDA ויוריד ממנו את עיבודי הפיסיקה

ככה שאז כבר בכלל הE6300 לא יהיה צוואר בקבוק..

ThaOG אני לא מבין אותך.. הוא לא מתכנן OC למה כזה לוח?

למה כזה כרטיס מסך חזק..? כבר עדיף לו ישר לקנות את הGTX אם אתה שם לו כרטיס כזה חזק..

ואז כשהוא יקנה את הDX10 הוא ישים אותו בצד וסתם זרק 1700 שקל..

למה 4G? ולמה ספק כזה חזק..

פורסם

אני חשבתי שוב על הנושא ובאמת מה שהכי נראה לי זה שאת התקציב הגדול לשמור לעוד כמה חודשים כי יוצאים דברים חדשים שחבל לפספס (מרובעי ליבה, R600).

ולכן בגלל שאין שימוש ב OC ופיצ'רים מיוחדים שילך על 945P-S3 מעבד E6600 (בכל זאת עדיין אני חושב שעדיף על פני E6300) ובכסף שנשאר ישדרג בעתיד למרובעי ליבה וללוח מתאים.

לגבי הכרטיס מסך גם הייתי הולך לעכשיו על משהו זול יותר כגון RADEON 1950PRO ולרכוש מאוחר יותר R600.

למרות זאת עדיין בתקציב הייתי ממליץ לך להשקיע בציוד היקפי איכותי וגם להשאיר כסף לשדרוג בעתיד לחלקים שכבר הזכרתי.

Sunny Jim- כרטיס X1900XT הוא ממש לא רבע מהמחיר עולה בערך 2200~ וכרטיס GTX 80 עולה 3700~.

@ThaOG - :nono: מסך 24 אינטש זה ממש אבל ממש לא מתאים למחשב ועדיין אני לא מבין למה הוא צריך כזה לוח אם הוא לא צריך OC ופיצ'רים וכזה כ. מסך אם הוא יקנה עוד כמה חודשים R600...

פורסם

מה הוא צריך מרובעי ליבה?? במשחקים עדיף כפולי ליבה. עדיף E6700 על QX6700.

הדבר היחיד שהוא צריך לחכות לו זה הR600.

לכן הוא צריך מפרט טוב חוץ מכרטיס מסך זמני.

פורסם

אתה רוצה להגיד שאם לדוגמא אני מתקין משחק עכשיו או לחלץ קובץ מ WINRAR, מרובעי ליבה יתקינו אותו באותה מהירות כמו כפולי ליבה? בחייאת...

פורסם

אתה רוצה להגיד שאם לדוגמא אני מתקין משחק עכשיו או לחלץ קובץ מ WINRAR, מרובעי ליבה יתקינו אותו באותה מהירות כמו כפולי ליבה? בחייאת...

אני אגיד שוב במשחקים... לא בראר או שאר התוכנות שיודעות לנצל מרובעי ליבות. ועד שמשחקים ידעו לנצל את זה יהיו מעבדים הרבה יותר טובים.

אנחנו מדברים על יותר משנה.

ובשביל ראר או כל תוכנה אחר אני לא הייתי שם את הכסף.

גם אני חשבתי להביא את ה QX6700 אבל אז הבנתי שאני זורק 550$ לפח מכיוון שרק בתוכנות אני ארגיש את זה ואת המחשב אני צריך למשחקים לא לתוכנות.

פורסם

אפשר לחשוב שאין לו שום תוכנה במחשב...

כל אחד משתמש עם תוכנות ויש לו מספיק כסף כך שהוא לא צריך לחסוך ולהיות עם תוכנות קצת יותר איטיות. אז במשחקים זה לא משפר, בדברים אחרים כן וחבל.

פורסם
אני חשבתי שוב על הנושא ובאמת מה שהכי נראה לי זה שאת התקציב הגדול לשמור לעוד כמה חודשים כי יוצאים דברים חדשים שחבל לפספס (מרובעי ליבה, R600).

מחזק :xyxthumbs:

ולכן בגלל שאין שימוש ב OC ופיצ'רים מיוחדים שילך על 945P-S3 מעבד E6600 (בכל זאת עדיין אני חושב שעדיף על פני E6300) ובכסף שנשאר ישדרג בעתיד למרובעי ליבה וללוח מתאים.

לגבי לוח אני מחזק :xyxthumbs: לגבי מעבד פשוט אני אומר שבעיקרון הE6300 לא יהיה צוואר בקבוק בשנים הקרובות והוא לא יצרטך יותר מיזה

אבל אם פותח הטרייד מתעקש על E6600 אז לא כזה נורא זה עוד אפשר להבין היו דברים אחרים במפרט הרבה יותר מבוזבזים שהוא לא יצטרך..

אבל אם אתה אומר שישדרג בעתיד למרובעי ליבה.. אם זה הולך להיות בשנה שנתיים הקרובות ששוב ישקול את הE6300

לגבי הכרטיס מסך גם הייתי הולך לעכשיו על משהו זול יותר כגון RADEON 1950PRO ולרכוש מאוחר יותר R600.

לא הייתי משקיע עכשיו יותר מ600 שקל בכרטיס מסך שתשים אותו בצד עוד כמה חודשים כשתקנה את הDX10..

למרות זאת עדיין בתקציב הייתי ממליץ לך להשקיע בציוד היקפי איכותי וגם להשאיר כסף לשדרוג בעתיד לחלקים שכבר הזכרתי.

מחזק :xyxthumbs: ישאר לך מלא כסף שתוכל לשדרג איתו בעתיד עוד שנתיים ככה מרובע ליבה (כשמשחקים באמת יתמכו בו וכהמעבדים של היום יתחילו להוות צוואר בקבוק שישימו לב אליהם) לוח אם עם 1333MHZ שאולי יהיה בו עוד חידושים.. ועוד כל דבר שתרצה לשנות..

עדיף E6700 על QX6700.

:lol: אל תגזים הE6700 ממש לא משתלם

אני אגיד שוב במשחקים... לא בראר או שאר התוכנות שיודעות לנצל מרובעי ליבות. ועד שמשחקים ידעו לנצל את זה יהיו מעבדים הרבה יותר טובים.

אנחנו מדברים על יותר משנה

חוצמזיזה יש הרבה תכונות שלא מנצלות את המרובעי ליבה.. ובאמת עד שמשחקים לא ינצלו מרובעי ליבה זה לא יעזור כלום במשחק חוץ מש2 ליבות יעבדו את הדברים בווינדוס שפתוחים ו2 אחרות במשחק..

כל אחד משתמש עם תוכנות ויש לו מספיק כסף כך שהוא לא צריך לחסוך ולהיות עם תוכנות קצת יותר איטיות. אז במשחקים זה לא משפר, בדברים אחרים כן וחבל.

רק אם הוא משתמש בתוכנות ממש כבדות שווה לו להוציא כסף על זה כי הוא יצטרך עיבוד מטורף אם זה סתם תוכנות אין טעם..

פורסם

:lol: אל תגזים הE6700 ממש לא משתלם

הוא משתלם למי שיש את התקציב.

פורסם

עדיין לא ממליץ על כרטיס מסך זמני ב 600 ש"ח כי פשוט חבל לבזבז כמה חודשים עם הגדרות נמוכות ושוב אל תשכחו מה התקציב שלנו רק הוספה של עוד 600 ש"ח והוא ירוויח פי 3 הגדרות יותר טובות.

תמיד אפשר למכור/להעביר למחשב אחר...

פורסם
עדיין לא ממליץ על כרטיס מסך זמני ב 600 ש"ח כי פשוט חבל לבזבז כמה חודשים עם הגדרות נמוכות ושוב אל תשכחו מה התקציב שלנו רק הוספה של עוד 600 ש"ח והוא ירוויח פי 3 הגדרות יותר טובות.

נו ברור והוא גם יכול לקנות X1950XT שהוא כבר פי כמה יותר חזק גם.. זה שהוא יותר חזק זה עוד כסף.. וזה לזרוק הרבה כסף בצד..

תמיד אפשר למכור/להעביר למחשב אחר...

למכור לא.. גם יש אנשים שמעדיפים לא להסתבך עם זה וגם לא בטוח שהוא יצליח למכור כזה דבר כשיש את הDX10..

אבל אם יש לו מחשב אחר עם חריץ PCI E וספק שיחזיק את הכרטיס הזה אז מצויין אז כן שווה לקחת את ה1950PRO כי הכסף לא סתם ילך לאיבוד..

אני פשוט אומר לקחת כרטיס זול כי אחרי זה הוא הולך לצד אבל אם יהיה לו שימוש אז סבבה..

וE6700 לא משתלם גם למי שיש את הכסף..

אלא אם אתה עובד אינטל ואתה מקבל אותו חינם P:

פורסם

טוב דיברנו יותר מדי צריך לחכות לתגובה של פותח ה TREAD.

פורסם

זה כבר נהפח להיות דיון פרטי של שלושתינו... הוא כבר לא קשור יותר שיפתח לעצמו תראד חדש :lol:

בכל מקרה פרגולה אתה חושב במחירים של הארץ בארה"ב אם יש לך תקציב של 8 ומעלה כבר לוקחים E6700 הוא מאוד קרוב לביצועים של הX6800 ב OC.

פורסם

E6300 מעבד (בזה עוד איכשהו אפשר להתפשר על E6600 למרות שזה לא הכי יעזור..)

945P לוח אם

250GB 16MB כונן קשיח

2G ראם 677MHZ זיכרון

LG H10 צורב

GTX8800 כרטיס מסך (עדיף שתקנה 7300GT 7600GS לבינתיים וכשיצא הR600 תקנה אותו..)

סטאקר 830 או P180 מארז (אני אישית חושב שזה קצת טיפשות להשקיע יותר מ1000 שקל על מארז.. אבל זה פותח הטרייד יחליט)

ליברטי 400W ספק

Z5500 רמקולים

Dell 2407WFP מסך

לדעתי זה המפרט הטוב ביותר.. שהרי הוא לא מתכנן OC

ובתקציב כזה מאוד כדאי רמקולים פצצות כמו הZ5500 שהם רמקולים ממש ממש טובים..

זה כבר נהפח להיות דיון פרטי של שלושתינו... הוא כבר לא קשור יותר שיפתח לעצמו תראד חדש

:lol::smile1::lol:

בכל מקרה פרגולה אתה חושב במחירים של הארץ בארה"ב אם יש לך תקציב של 8 ומעלה כבר לוקחים E6700 הוא מאוד קרוב לביצועים של הX6800 ב OC.

שניהם מגיעים לאותו OC בקירור אוויר.. ולאידוע לגבי חו"ל שום דבר פשוט בארץ הE6700 ממש ממש לא משתלם.. ותשווה את המחיר של E6600 בחו"ל לE6700 בחו"ל למרות שהמחיר יראה לך קטן יחסית לארץ.. תסתכל גם על ההבדל בין E6400 בחו"ל לE6600 בחו"ל

חוצמזיה הוא קונה בארץ.. חוצמיזה ששוב אני עומד בדעה שלא צריך יותר מE6300 אז E6700 אני לא יתן לו לקחת בחיים עוד על E6600 אני מתפשר :silly:

פורסם

פרגולה הכי שפוי שיש פה

אתם סתם זורקים לו מעבדים מפוצצים שהוא בכלל לא צריך

עדיף שישקיע ברמקולים שפרגולה הציע מאשר לקחת E6600 ולוח כל כך יקר ומיותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים