פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מה יכולה להיות הבעיה?בYOUTUBE דווקא עובד לי...אם אתה מפעיל בפיירפוקס, אז תנסה להפעיל עם Internet Explorer - כזכור לי ב-ynet יש בעיה עם פיירפוקס.ותסביר בדיוק על MSN?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אממ אני לא משתמש בפיירפוקס, רק באקספלורר..אוקיי אז אולי לא הבנתי כל כך את הבעיה... כשאתה אומר "מעלה" אז אתה שולח וידאו לאתר? או שיש שם סרטון מהאתר והוא לא מראה לך אותו?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אוקיי, אז כשאתה נכנס, אולי אצלך מלמעלה, איפה שכל הסרגלי כלים קופץ משהו עם מגן צהוב (אם אני זוכר נכון) שחוסם משהו שנקרא "ActivX control" או בסגנון... תנסה לגרום לו להפסיק לחסום (תבדוק אפשרויות, זה לא אמור להיות מסובך - פשוט אין לי אפשרות לשחזר בעיה זהה ולבדוק את זה כרגע)אם אתה מסתבך אז תצלם ותעלה תמונה - זה תמיד עוזר
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר אני יודע על מה אתה מדבר, אבל לא אין כאלה דברים...פשוט למשל בYNET,אני עושה פליי, וזה לא מנגן...כך גם בסרטונים בMSN..
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אני יודע על מה אתה מדבר, אבל לא אין כאלה דברים...פשוט למשל בYNET,אני עושה פליי, וזה לא מנגן...כך גם בסרטונים בMSN..תראה, לא פעם קורה שאקפלורר נדפק, תנסה להפעיל עם firefox ותבדוק איך זה הולך. אני לא בטוח בזה, אבל יש מצב שהכל קשור ל-media player, ואם הוא נדפק אז לא תוכל להפעיל חלק מהסרטונים מתוך אקפלורר... (או שהוא מנסה לטעון את הסרט ברקע, יש כאלה שקודם מורידים אותו עד הסוף ורק אז מדליקים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.