פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אם שקט אתה מחפש אז זה רק BT אבל תאלץ לחרוג בעוד כ-40 ש"ח בערך,ביצועים גם לא חסרים
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר אם שקט אתה מחפש אז זה רק BT אבל תאלץ לחרוג בעוד כ-40 ש"ח בערך,ביצועים גם לא חסרים תודה. מה זה BT ? אתה יכול לפרט ?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לדעתי הAC7 די שקט.יותר שקט מכל מאוורר אחר במארז זה בטוח.הBT אמור להיות יותר שקט. הטוניק מספר 1 בביצועים.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים הבחור רוצה שקט וגם ביצועים לא?אני אישית חושב שהפריזר הוא די והותר. אבל אני מוכן להתפשר על טיפה רעש ועוד 2 מעלות.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים הפריזר שקט באופן יחסי,הBT לעומתו חרישי,מבחינת ביצועים הBT יתן לך הפרש של כ- 5 מעלות במאמץ.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לא מבין מאיפה קיבלתם את הרעיון שהפריזר פחות שקט מה BT, אבל המצב הפוך.אם ל BT אתם קוראים שקט, הפריזר הוא החרישי פה. בקושי ניתן לשמוע אותו גם אם מקרבים את האוזן ל 3 ס"מ מהמאוורר. ועכשיו אל תביאו לי נתונים מפגרים כמו "ה BT עושה 16 דציבל" ושטויות כאלו, כולנו יודעים למה זה שווה. ולמי ששואל, כן, יש לי נסיון עם שניהם.מצטרף להמלצה על הפריזר, שעולה 161 ש"ח בלבד http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=8512אין טעם להוציא עוד 80 שקל לחינם, שהפריזר יביא אותך אפילו מעבר לתוצאה הרציה.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים למדתי משהו חדש שמח לשמוע את זה,תיכננתי על הפריזר הרבה בעיקר בגלל המחיר הנוח שלו.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים כשהפריזר פועל על מלוא המהירות שלו הוא לא הכי שקט במיוחד.ב1500RPM ניתן לשמוע אותו גם יותר מ3 ס"מ.נכון שההבדלים ברמת הרעש לא גדולים עד כדי שניתן לשים לב להבדלים בניהם.. אם בכלל, ההבדלים קיימים ברמת הביצועים, ה BT יתן טמפ נמוכות יותר.הפריזר במחיר של כ 150+- משתלם הרבה יותר מה BT שנמכר למעלה מ 250 ש"ח.תעשה את ההחלטה שלך.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים דווקא מבחינת הביצועים, מהשוואות שכבר העלו כאן בעבר עולה שהפריזר לא יורד בביצועים מהBT. למעשה, בהשוואה שהועלתה כאן לא מזמן הפריזר אף התעלה על הBT במעלה או שתיים.אין לי כוח לחפש את זה עכשיו... אבל אתם מוזמנים.לגבי הרעש - חידשתם לי. אין ספק שהפריזר נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר. ואפשר למצוא אותו ב140 דרך אגב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.