עבור לתוכן

מחפש המלצה של משחק למחשב...

Featured Replies

פורסם

שיחקתי תאמין לי חח, FEAR לא קשור בכלל זה כי הוא עובד על SCI FI. ו -OBLIVION עם כל הכבוד... לא יותר יפה, הוא יפה-אבל גוטיק הרבה הרבה הרבה יותר יפה...מצטער...

• תגובות 46
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי תאמין לי חח, FEAR לא קשור בכלל זה כי הוא עובד על SCI FI. ו -OBLIVION עם כל הכבוד... לא יותר יפה, הוא יפה-אבל גוטיק הרבה הרבה הרבה יותר יפה...מצטער...

הכבוד העצום שאתה נותן לסדרת המשחקים הזאת מעוורת את עיניך מהעובדה שהמשחק לא נראה יותר טוב ממשחקים אחרים עם דרישות יותר נמוכות...

פורסם

מזה משנה על מה FEAR עובד??? יש לו גרפיקה טובה והוא עובד חלק על משחקים שלא מריצים חלק את GOTHIC III, וככה בדיוק אותו דבר עם OBLIVION, לא משנה מה תאמר, יש ל-OBLIVION גרפיקה יותר טובה

פורסם
לא משנה מה תאמר, יש ל-OBLIVION גרפיקה יותר טובה

מצטער לא יכול להסכים בכלל, הגרפיקה של OBLIVION חוזרת על עצמה, הצבעים משעממים, הארץ עצמה משעממת, כל היערות נראים אותו הדבר, אבל הכי גרוע הוא לא עושה לי חשק לשחק(מבחינה גרפית).

אז אתם יכולים לצעוק עד השמיים ש OBLIVION יותר יפה.

לא תצליחו לשכנע אותי, אני גם די בטוח שלא שיחקתם מספיק את גוטיק בדיוק כמו שאני לא שיחקתי מספיק את OBLIVION, אתם כנראה גם לא מסוגלים להבין שזה עניין של טעם, אז מבחינתי כל מה שתגידו אחרי זה באמת לא יוסיף לדיון בכלל(וגם ממזמן היינו יכולים להפסיק את הסחרור הטיפשי הזה).

פורסם

אמממ... לא, גרפיקה זה לא ענין של טעם!!!

גרפיקה זה ענין של ביצועים ועובדות!!!

אתה יכול לומר שאתה אוהב יותר גרפיקה מסוימת, אבל זה לא קשור.

ואז מה שהגרפיקה חוזרת על עצמה ומשעממת, הענין הוא שהגרפיקה עדין יותר טובה, והטעם האישי שלך לא מענין ( בלי להעליב ), כי אם אתה שוכח, oblivion הוזכר על מנת להציג משחק עם גרפיקה חזקה יותר שכן עובד חלק על מחשבים שלא מריצים חלק את גוטיק 3.

פורסם

בלי להעליב אבל הטעם האישי של ההמונים שווה לתחת ואם אתה קורא לקירטועים גרפיקה גרועה, אז אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר.

בלי להעליב אבל הטעם האישי של ההמונים שחושב שהוא יודע מה זה גרפיקה טובה באמת לא מעניין, זה מה שבטוח מבחינתי.

יום טוב.

פורסם

הגרפיקה של אובליוויון חוזרת על עצמה? יש שמה פאקינג עולם אם לדעתך זה חוזר על עצמו אולי גם תאמר שהגרפיקה של החיים חוזרת על עצמה?

מישהו החשיב גרפיקה גרועה=קירטועים ?

כן זה נכון שהקירטועים נגרמים מהעובדה שהמנוע מאוד מאווווד דפוק אבל גם בכלליות הגרפיקה לא שווה הרבה...

פורסם

בלי להעליב אבל הטעם האישי של ההמונים שווה לתחת ואם אתה קורא לקירטועים גרפיקה גרועה, אז אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר.

בלי להעליב אבל הטעם האישי של ההמונים שחושב שהוא יודע מה זה גרפיקה טובה באמת לא מעניין, זה מה שבטוח מבחינתי.

יום טוב.

קודם כל, באמת אף אחד לא השווה את הקירטועים לגרפיקה להפך, אמרנו שהגרפיקה של גוט'יק 3 לא כלכך חזקה ולכן זה בכלל לא קשור לקירטועים, אז תחשוב לפני שאתה מדבר ( או מקליד )!

שנית, אתה ממש ממש ממש סותה מהכיוון פה, ואתה סתם מתקיף אנשים, אנחנו לא משווים פה בין גוט'יק לאובליביון בתחום של איזה משחק יותר טוב או עם איזה גרפיקה אתה יותר נהנה לשחק, אלא פשוט נותנים משחק עם גרפיקה יותר טוב משל גוט'יק שכן עובד חלק על מנת להראות שגוט'יק לא מקרטע בגלל הגרפיקה שלו.

עכשיו כמו שאמרתי מקדם, זה בכלל לא קשור איזה גרפיק נראית יפה/יותר מעניינת/פחות משעממת או מה שלא תרצה, כי זה לא משנה משהו בדיון, מה שכן חשוב הוא לאיזה משחק יש את הגרפיקה היותר כבדה, ומצידי תגיד שלאובליביון יש גרפיקה מכוערת, זה לא משנה, לאובליביון הגרפיקה יותר כבדה מאשר אצל גוט'יק ועל זה אתה לא יכול לערער כי זאת עובדה! ולכן זה מוכיח שאין סיבה שגוט'יק יקרטע בקשר לגרפיקה!

פורסם
זה לא משנה, לאובליביון הגרפיקה יותר כבדה מאשר אצל גוט'יק ועל זה אתה לא יכול לערער כי זאת עובדה!

לא גרפיקה כבדה ולא בטיח, כמות העצים שיש בגוטיק ורמת הפירוט שיש בצמחיה שיש בהם מפילה את אובליביון על הקרשים, כנ"ל לגבי הערים והנוף באופן כללי. אולי נדבר באמת כמה זמן שיחקת גוטיק ועל איזה הגדרות גרפיות שיחקת ואז נדבר באמת על איזה משחק נראה יותר יפה. נכון, יש קטעים שנראים "לא מושלמים" אבל הם מעטים והם גם קיימים באובליביון.

אתה מסוגל להסכים שאנחנו לא מסכימים?

כי אני מלפני 5 דיונים כבר ידעתי שזה אותו דבר ואנחנו סתם טוחנים מים.

פורסם

ב-2 המשחקים שיחקתי על HIGHT ומספיק זמן בשביל להבחין בגרפיקה.

וגם אם לא הייתי בכל העולם, המשחק עדין לא עובד חלק בשטחים שהייתי, כך שזה גם מוכיח שזה לא קשור לכמה ראיתי או איפה!

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים אני משחק בו ולא נתקלתי בכלום מאז שהורדתי את ה 1.9 המשחק רץ לי יופי ואין לי בכלל באגים.

יש מצב שהתקנתם אותו לא טוב או משהו. אחד המשחקים ואם הייתי יכול הייתי משחק בו כל היום.

וכל מי שבלבל את המוח על גרפיקה לא יודע על מה הוא מדבר שיחקתי באובליזן ושיחקתי בגוטיק ואני חייב לומר שאני מעדיף את הגרפיקה של גוטיק.

וגם הרבה יותר כיף לשחק גוטיק מאשר אובליבזן.

חברים אני דיי בטוח ששיחקתם בו בהתחלה או שהורדתם גירסה לא טובה ואין לך את הפאצים הנכונים. בכל מקרה אין ספק שגוטיק זה אחד המשחקים ואני מעדיף אותו על פני אובליבזן בכל יום נתון. (מכל הבחינות) תיקחו בחשבון שפשוט שיש שצב שאין לכם מחשב מספיק חזק להריץ אותו. ובגלל זה אתם מתבאסים עליו.

פורסם

איזה פאצ'ים אתה הורדת?

ופאק, יש לך 2GB ו-X1950CXTX עם 512mb

פורסם

דיברתם על קווסטים ואף אחד לא הזכיר WOW !!!! מה נסגר איתכם ?????

פורסם

ב WOW צריך לקנות חשבון או לשחק בסרברים פרטיים שרובם לא משהו. וגם הוא יותר מידי ממכר ככה שאני לא הייתי ממליץ עליו לאנשים. ;)

פורסם

דיברתם על קווסטים ואף אחד לא הזכיר WOW !!!! מה נסגר איתכם ?????

צודק ב-100%, זה באמת אחד המשחקים לפי הביקורות והכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים