עבור לתוכן

מחפש המלצה של משחק למחשב...

Featured Replies

פורסם

אני די בטוח שה"באגים" שיש זה בגלל הפריצה המעפנה של RAZOR... שאני אקנה את המשחק אז נראה עד כמה באמת...מה שבטוח אם אין לך 2 ג'יגה זכרון-תשכח מלשחק את המשחק הזה..

אל תהיה כזה בטוח, עד עכשיו RAZOR לא איכזבו :)

הבעיה היא כמובן או בזכרון או שהמשחק פשוט דפוק ( גם זה יכול לקרות )

• תגובות 46
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שגוטיק 3 לא נראה כמו משהו שצורך 2 גיגה זיכרון הוא פשוט לא נראה טוב...

פורסם

הגפיקה של GOTHIC III לא באמת מרקיעת שחקים, אבל ה-2GB לא קשור לגרפיקה אלא למנוע הפיזי שדורש מעבד חזק ונפח גדול של זכרון

פורסם

הגפיקה של GOTHIC III לא באמת מרקיעת שחקים, אבל ה-2GB לא קשור לגרפיקה אלא למנוע הפיזי שדורש מעבד חזק ונפח גדול של זכרון

על איזה פיזיקה בדיוק אתה מדבר לעזאזל?

פורסם

זה הדבר היחידי שעולה לי בראש.

הגרפיקה של המשחק באמת לא כזאת מרשימה.

ודרישה גבוהה של זכרון פנימי לא נובעת רק מגרפיקה.

כך למשל את המשחק של MATRIX: path of neo שהגרפיקה שלו היעתה מחורבנת ברמות, אבל הוא היה משחק מאוד כבד יחסית, ודרש 1GB זכרון פנימי שזה היה נחשב להרבה באותה תקופה.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, יש קטעים שלא נראים מרשימים זה כן, אבל בסה"כ זה אחד מהמשחקים שנראים שנראים הרבה יותר טוב מרוב המשחקים שיש בחוץ עכשיו. אבל כנראה שדעתם נחרצה כבר-אז שתדעו שזו דעתי, אני כבר יודע מה דעתכם.

פורסם

rikus, גם אתה תודה שהדעה שלך לא אובייקטיבית בעליל. 2 ג'יגה זכרון אפילו לא עוזרים לקירטועים של המשחק הזה, ועם כל הכבוד הגרפיקה שלו באמת שלא מרשימה יחסית למשחקים אחרים.

פורסם

rikus: אם אתה מדבר על GOTHIC III אז עזוב אותך גרפיקה עכשיו, זה לא תמיד משנה, המשחקיות של המשחק פשוט טובה מאוד והמשחק ענק ללא ספק!!!

אבל אין מה לעשות, הוא מקרטע לא משנה מה, אז אני לא חושב שצריך לדון בזה בכלל :-\

פורסם

קירטע ברור, בגלל זה אפילו אני הפסקתי לשחק אותו, אבל לגבי הגרפיקה-אני לא חושב שיש משחק אחר ששמתי כל כך הרבה צילומים ב FRAPS :nixweiss:

פורסם

PATH OF NEO לקח המון זיכרון ונראה חרא בגלל העובדה שאת המנוע שלו יכל ליצור יפני בן 15...

אין ממש פיזיקה בגוט'יק במיוחד לא אחת שתיקח 2גיגה המנוע של המשחק לא טוב לא מוכן לא מנוצל כמו שצריך...

פורסם

זכרון:

2 ג'יגה ועוד איך מוצדקים מכיוון שהעולם כולו הוא ללא זמני הטענה, כמובן במרכאות אדירות, מכיוון שהוא עדיין מקרטע. אני לא בטוח שמי שיש לו 2 ג'יגה המשחק נראה אצלו מקרטע ברמות של מי שיש לו 1ג'יגה.

פיזיקה:

יש RAGDOLL לא רע בגוטיק פיזיקה אולי עם קסמים יש אבל לא נראה לי כי אין ממש עצמים שעפים וכולי גם לא דברים שנגררים וכולי..אולי DARK MESSIAH יש פיזיקה.

פריצה:

רזור פרצו רק לגרסא הראשונית של המשחק ומישהו הוציא איזה תיקון פיסח שעובד על השני ועל השלישי בכלל אין, אז סיכויי טוב שהביצועים ישתפרו.

גרפיקה:

אי אפשר להכחיש עם הגדרות למקסימום המשחק נראה ס ו ף ה ד ר ך...

משחקיות:

למי שזה לא מקרטע לו יש לו סיכויי טוב שיהנה אם הוא לא יסבול מיותר מדי קרבות...הפיסחות היא שהם שמו SCALING על המפלצות אז גם זאב יכול לטחון לך את הצורה בשלב 60.

פורסם

Company of Heroes אחד המשחקים..!!

פורסם

פריצה:

רזור פרצו רק לגרסא הראשונית של המשחק ומישהו הוציא איזה תיקון פיסח שעובד על השני ועל השלישי בכלל אין, אז סיכויי טוב שהביצועים ישתפרו.

גרפיקה:

אי אפשר להכחיש עם הגדרות למקסימום המשחק נראה ס ו ף ה ד ר ך...

אם יצא תיקון אז תודיע לי :xyxthumbs:

ובקשר לגרפיקה, כבר ראיתי טובים יותר ( שיצאו לפני כמה חודשים טובים ואף שנה )

פורסם

לבריאות, אני- ל א - ראיתי :)

פורסם

אז כדאי לך לשחק ב-F.E.A.R או ב-OBLIVION ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים