פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אני יודע...אני מחפש להעביר תזמןבצורה כל שהיא..יש לי מפרט טוב, ומתאים למשחקים..אני מחפש משהו אסטרטגיה,קאווסטים..תודה,
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים קומפני אוף הירוס מומלץ מאוד :yelclap: נייד פור ספייד קרבון נחמד :xyxthumbs:
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אם אתה רוצה קוואסטים ( role playing ) אז:GOTHIC III OBLIVIONאסטרטגיה:Medieval 2: Total War וכמו שנאמר:Company of Heroes נ.באני לא חושב ש- need for speed מתאים כלכך לדרישות, אבל שיהיה...
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים DREAMFALL קווסט מדהים מבחינת עלילה ודמויות אבל יחסית קל...גם RUNAWAY זה קווסט מעולה טיפונת ישן-אבל שווה!
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני לא כזה אוהב קוואסטים ויש משחק בשם TCHO (ניראה לי שרושמים ככה) שזה משחק ממש נחמד !
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים כל מה שכתבו לפני למעלה נכון,רק Gothic 3 אני לא כל כך ממליץ.ממליץ במיוחד על DreamFall וOblivion השאר גם נחמדים מאוד-אבל שני אלה הם משחקים שאם עוד לא שיחקת אתה מוכרח.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני לא כזה אוהב קוואסטים ויש משחק בשם TCHO (ניראה לי שרושמים ככה) שזה משחק ממש נחמד ! אה, אתה לא אוהב חמוד שלי? אבל לא אתה שאלת ...מה לעשות ...
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים זה לא TCHO! זה ECHO: Secrets of the Lost Cavern וזה קווסט טוב, אני ממליץ עליו, אם אתה רוצה קווסט טוב ומצחיק תנסה את Sam & Max - Culture Shock
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים כן ! ^^^ זה זה מה שהתכוונתי ! מי שרשם שהוא לא ממצילץ על גוטיק שלוש יכול לפרט למה ? לא שיחקתי (כי אני לא יכול) אבל לפי הסרטונים ניראה משחק ממש יפה ! וגם שחכתי FABLE שזהמשחק ממש קצר אבל נחמד ביותררר...
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים כן ! ^^^ זה זה מה שהתכוונתי ! מי שרשם שהוא לא ממצילץ על גוטיק שלוש יכול לפרט למה ? לא שיחקתי (כי אני לא יכול) אבל לפי הסרטונים ניראה משחק ממש יפה ! וגם שחכתי FABLE שזהמשחק ממש קצר אבל נחמד ביותררר...גוטיק 3 הוא באג אחד גדול עם קצת משחק, זה פשוט בלתי אפשרי לשחק את המשחק הזה, כל פעם משחררים עידכונים למשחק והוא משתפר קצתאני מחכה שיצא העידכון שיגרום למשחק הזה להיות אפשרי בצורה כלשהי...תקרא את הביקורת של האתר Gamespy ותבין מה הבעיה(ות) במשחקhttp://pc.gamespy.com/pc/gothic-iii/747441p1.html
פורסם 2006 בנובמבר 2518 שנים אני די בטוח שה"באגים" שיש זה בגלל הפריצה המעפנה של RAZOR... שאני אקנה את המשחק אז נראה עד כמה באמת...מה שבטוח אם אין לך 2 ג'יגה זכרון-תשכח מלשחק את המשחק הזה..
פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים משחק תפקידים: Neverwinter Nights 2 (לא קווסט אבל אמרו פה אובליוין כבר אז...)אסטרטגיה:Warhammer 40,000: Dawn of War -- Dark Crusade
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.