פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אני מתכנן להביא משם XBOX360עכשיו רציתי לדעת אם החיבור לחשמל יהיה מתאים פה לארץואם לא אפשר לשנות אותו לעשות משהו כדי שהוא יתחבר פה לחשמל...?ובקשר למשחקים יש הבדלים באזוריםאו שכל המשחקים אמורים לעבודובקשר לXBOX LIVE הוא אמרו לעבוד פה בארץ?ואם כן איך אני מפעיל אותו כי הבנתי שזה עולה כסף...ואני יכול לשחק ברשת של המכשיר? נגיד... PES6 עם שחקנים משאר העולם וגם זה עולה לי כסף?
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אל תביא משם איקס בוקס כי הוא יהיה NTSCולא תוכל לשחק במשחקי PAL שהם בעצם הרוב והעיקר
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים קח בחשבון, כפי שאמרו, שאתה תצטרך ליבא משחקים שהם בגרסה הסינית או היפנית.קונסולה מסין היא NTSC/J (בארה"ב זה NTSC ומשחקים מארה"ב לא יעבדו עליה). מאחר ומשחקים יפנים הם.... ביפנית, אתה תצטרך ליבא משחקים סינים (שלפי מיטב הבנתי הם באנגלית). האמת- זה לא ממש בעיה ואפילו יוצא זול מלקנות בארץ.www.play-asia.comבנוסף ישנם כמה משחקים שהם כמובן region free.החיבור לחשמל של קונסולה סינית הוא 220V, כלומר מתאים לישראל.מן הסתם אתה תוכל להתחבר ל live.... ומן הסתם ל live gold (איתו משחקים עם אנשים אחרים) זה יעלה כסף.
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים בנוסף יש בעיה קריטית בכך שהאקסבוקס360 לא נמכר בסין ביבוא רישמי, כך שגם אם תמצא זה יהיה יבוא אפור, וביבוא אפור כבר תקנה בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.