פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים היה אמור להיות Mafia 2 אך הוא בוטל מסיבות לא ברורות.כרגע אין כותר המשך של המשחק שמפותח ברגע זה.
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר אהה הבנתי זה היה משחק כל כך טוב מאוד מושקע הבנתי שמסיבות כלכליות הם הפסיקו אבל בטח המשחק מכר להם מלא עותקים זה מוזר אם זה בגלל משהו כספי
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים השיתוף קבצים הורס להם הכל...אם לא היה שיתוף קבצים כל מפתח משחק היה עושה מיליונים על כל משחק מושקע!
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים המשחק הכי טוב בכל הזמנים לדעתי אני שיחקתי בהמון משחקים 95% סיימתי רק משחקים שלא טובים לדעתי לא סיימתיואני חייב לציין שמפיה לקח אותי למקום ששום משחק אחר לא עשה פשוט משחק עם עלילה מצוינת שמכניסה אותך לדמותבאמת חבל אם לא יהיה משחק המשך ועוד יותר חבל אם זה לא יקרה עד נובמבר 2007 (צבא)בקיצור אחלה משחק וד"א הסנדק בכלל לא מתקרב למפיה למי שמחשיב אותו כמפיה 2 הסנדק סתם מעפן
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים תאמת כמה שמנסים להשוות בין מאפיה והסנדק,הם לא דומים.נכון יש להם מטרה מאוחדת אך תאמת הם שונים.Mafia-לינאריThe Godfather- משחק פתוחחוץ מזה אני יותר נהניתי מהסנדק מאשר מאפיה לא יודע למה.אני לא רוצה להתחיל ריבים כאלה ואחרים אך עדיין גם MAFIA הוא משחק מצוין ולא רע בכלל.מה שאתם לא יכולים להכיש זה שלסנדק יש יותר מה לעשות מאשר מאפיה.מאפיה מתרכז בעלילה כשהסנדק מתרכז גם בעלילה וגם במשימות.לרעתו של הסנדק זה שהוא משחק קל,המודלים לא נראים עד כדי כך טובים,השליטה במכונית קצת מעפנה וקשה להתרגל אליה אך מערכת השליטה פשוט יוצאת מגדרה(זו מחמאה)נקווה שבסנדק 2 המשחק יהייה יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.