עבור לתוכן

קניית צורב DVD וקניית הארדיסק חדש ::נערך::צריך עזרה::

Featured Replies

פורסם

שלום אנשי הזון, :hi:

היה לי ביום שישי יומולדת (תגידו לי מזל טוב :P) ואני רוצה לקנות עם הכסף שקיבלתי הארדיסק וצורב DVD (הצורב בקודם שלי של SONY נדפק).

בקשר להארדיסק,

אני די סגור על ה Western Digital 250GB SATA2 WD2500KS אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש "שחקן" חדש בזירה ששוה לקנות אותו. (תקציב 400~)

בקשר לצורב די.וי.די,

אני רוצה לקנות צורב חדש בתקציב של כ-230 ש"ח. עומדות בפניי כמה אופציות והדיון בנעוץ שלכם רק בלבל אותי עוד יותר.

יש את אלו:

Pioneer DVR-111 שעולה 219 ש"ח כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVR-111-OEM

ASUS DRW-1608P3S DVD RW שעולה 218 ש"ח כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15572

LG DVD±RW GSA-H10AB שעולה 185 ש"ח כאן: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113

Samsung SH-S182D DVD±R x18 שעולה 220 ש"ח כאן: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3710

מה הכי כדאי מבין כל אלה?

אני צריך שיהיה אמין, מהיר, שקט (יש לי טרנספורמר, אני לא צריך עוד טרקטור) ושלא יהרוס דיסקים.

*לא מפריע לי הצבעים, בכל מקרה יש לי דלת על הכוננים וזה מתחת לשולחן.

**מה ההבדל בין ה Pioneer DVR-111D לבין ה Pioneer DVR-111?

תודה מראש!

אוהב'תכם :-*

ראו הודעה אחרונה בבקשה :)

פורסם

לגבי הדיסק הקשיח הייתי הולך על דיסק קשיח עם יותר שנות אחריות (זה ידוע שאני לא משוגע על דיסקים של WD, אבל זה עדיין דיסק טוב).

לגבי צורב DVD, כולם סבבה, ה ASUS זה בעצם פיוניר אז אם אתה הולך עליו עדיף כבר את הפיוניר (111 ללא ה-D ה-D לא תומך ב-DVD-RAM).

הסמסונג גם מעולה, רק שים לב שה- 182D לא תומך lightscribe בעוד שה- 182M כן תומך (אם זה משנה לך).

פורסם
  • מחבר

לגבי הדיסק הקשיח הייתי הולך על דיסק קשיח עם יותר שנות אחריות (זה ידוע שאני לא משוגע על דיסקים של WD, אבל זה עדיין דיסק טוב).

לגבי צורב DVD, כולם סבבה, ה ASUS זה בעצם פיוניר אז אם אתה הולך עליו עדיף כבר את הפיוניר (111 ללא ה-D ה-D לא תומך ב-DVD-RAM).

הסמסונג גם מעולה, רק שים לב שה- 182D לא תומך lightscribe בעוד שה- 182M כן תומך (אם זה משנה לך).

אממ... הLS לא כ"כ משנה לי בגלל שגם הדיסקים יקרים ואני לא מתכוון לשלם יותר בשביל השניים-שלושה דיסקים שאני צורב בחודש... :|

אני כנראה אלך על ה Pioneer או על הLG.

תודה :)

ובקשר לHD, אני אלך על הWD, תודה :D

עריכה: יש לי עוד שאלה, כרגע יש לי 120GB SATA1, אם אני מוסיף את ה250GB SATA2 אני צריך לגעת בג'מפרים?

תודה עוד פעם :P

פורסם

מה כלכך טוב בLG?

ומה ההבדל בין הH10A לבין הH10AB?

סליחה שאני "גונב" ת'דיון :-\

פורסם

אם המחשב שלך לא תומך בסאטה 2 אז כן.תשים אותו על הפין ה5-6 (משמאל).

פורסם
  • מחבר

אם המחשב שלך לא תומך בסאטה 2 אז כן.תשים אותו על הפין ה5-6 (משמאל).

אהה אוקיי, ומה עם הג'מפרים של הצורב? (יש דבר כזה בכלל?)

ובאמת, מה ההבדל בין H10A לבין H10AB?

פורסם

את הגמפרים של הצורב אתה שם בהתאם למיקומו במערכת.אם הוא ראשי אז MASTER ואם משני(על הכבל IDE) אז SLAVE.נדמה לי שההבדל בצורבים הוא הצבע.

פורסם
  • מחבר

את הגמפרים של הצורב אתה שם בהתאם למיקומו במערכת.אם הוא ראשי אז MASTER ואם משני(על הכבל IDE) אז SLAVE.נדמה לי שההבדל בצורבים הוא הצבע.

אוקיי סבבה :)

תודה רבה עזרתם לי מאוד :P

אני כנראה אקח את השחור מכיוון שהוא יותר זול :nixweiss:

פורסם

אין בעד מה.בחרת צורב טוב מאוד(רק אל תישכח שהוא לא תומך בסריקת טעויות אם אתה צריך את זה).

פורסם
  • מחבר

לאחר שוטטות באינטרנט, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבחירה שלי ב LG GSA H10A אולי לא הייתה נכונה.

אני מעוניין לקבל תשובה סופית וחד משמעית לגבי האם כדאי לקנות דגם שונה לדוגמא:

Pioneer DVR111 שכולל את הDVD-RAM.

Samsung SH-S182 שכולל Light Scribe ומחירו אינו עולה על מתחריו בהרבה.

או כל דגם אחר שתציעו לי פה.

כמה הערות:

• התקציב הוא 250 ש"ח.
  • אין לי עדיפות לצבעים.
  • חובה שיהיה שקט!
  • שיקרא דיסקים, ויכתוב על דיסקים במהירות מירבית תוך כדי שמירה על רמת צריבה טובה!

תודה לכולכם :)

פורסם

אני ממליץ על פיונייר.אמנם אין לי את H10A אלא H10N ופיונייר ומהפיונייר אני מרוצה הרבה יותר!הוא גם הרבה יותר שקט.

פורסם

ה H10A יהיה שקט יותר בקריאה בגלל שהוא מוגבל במהירויות הקריאה שלו. מצד שני RIP לדיסק יקח לך יותר זמן. הדבר האחרון שאפשר להגיד על הפיוניר זה שהוא שקט.

פורסם

טוב, לפחות אצלי הוא הרבה יותר שקט מ H10N.אולי אתה מתכוון בזמן צריבת הדיסק אז הוא באמת רועש באותה מידה.

פורסם

בכל זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים