פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים באברסט בגריסה ה ULTIMATE את אמור לראות את זה ב SENSOR .תנסה ב ATITOOL או בדריוור עצמו (אני לא ממש מכיר את הדרייורים של ATI)
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר הנה עידכנתי את גירסת 2006 שלי מ3.1 ל3.5 ועכשיו אני באמת רואה. אני מעלה בנתיים תמונה בזמן מנוחה והוא קריר מאוד איך אתה ממליץ לאמץ אותו ?3DMARK06 ואגב הכרטיס הזה דיי קריר למה הוא עם הקירור של AC
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר זאת הבעיה לא אני הרכבתי את הספק אז אין לי מושג אבל זה אמור להיות "ספק מיוצב 500W" לפחות לדברי הטכנאי יש עוד שיטה לדעת בדיוק תדגם מבלי לפרק אותו.
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים לא הייתי רץ לעשות את כל הבדיקות חומרה האלה... 99% מהבעיות הן בתוכנה דווקאהמשחק שלך מקורי?יש לך וירוסים/תולעים?עידכונים לווינדוס?דרייבר לכרטיס מסך מעודכנים?דרייברים ללוח אם ולכל מה שמסביב?ועוד...
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר הכל מעודכן התקנתי את המחשב אתמול, הרצתי אנטיוירוס והכל ויש עוד משהו מוזר כשאני משחק למשלן NFSC המחשב לא קורס?
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים מחבר מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש עם הפאצ' ועכשיו הוא לא נופל לי (לפחות בנתיים) אני יבדוק מחר כשיהיה לי יותר זמן ויעדכן תודה לכל העוזרים והמשחק לא מקורי.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים מחבר ישששששששש נראה לי שסופסוף הצלחתי לסדר את זה גם אחרי ההתקנה מחדש המשחק קרס אבל משום מה אחרי שעשיתי אובקלוק למעבד הוא יותר לא קורס (אני משחק כבר 40 דקות בערך) אין לי מושג למה זה עזר אבל העיקר שזה עובד ברוך השם ותודה לכל העוזרים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.