עבור לתוכן

איך המפרט הבא? ב2500 ש"ח למשחקים תוכנות ושאר הירקות...

Featured Replies

פורסם

אפתח ואומר שהמטרה של המחשב הזה היא להתקדם, אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק למשחקים, עוד חצי שנה אני מחליף כ.מסך מ 9600XT למשהו חזק יותר, ובין היתר גם שיחזיק לי איזה 3-4 שנים.

מעבד:

intel

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB

לוח אם:

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP - האם הוא תומך SATA I/II?????

זכרונות:

1GB Aeneon - נזיל, אפשר להחליף לחברה אחרת, אגב, איזה מומלץ?

HD:

160GB 7200RPM, 8MB - למה אתם שואלים? למה לא SATA II? כי יש לי בבית כונן ישן של 80 GB שהוא אפילו לא SATA I... הלוח אם שלי תואם SATA אבל עדיין לא קיבלתי תשובה ב-"פורום אחסון" ככה שאני לא בטוח אם אני יכול לשלב בינהם...

צורב:

PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW - או אולי LG אבל בטח שלא NECK לאחר כל הביקורות ששמעתי...

מה דעתכם?

התקציב שלי זה עד 2500 וזה יצא בחריגה של 50 ש"ח...

תודה

פורסם

אני בדיעה שכדאי לך ללכת על AMD 3600X2 עם לוח אם פשוט וכרטיס מסך פשוט סטייל ה-7300GT (ואולי אפילו לוח עם כרטיס מסך 6150 מובנה) עד שתוכל להרשות לעצמך כרטיס מסך נורמלי ב-PCX.

זיכרון - עדיף Twinmos.

כונן קשיח - אין בעיה להריץ IDE ו-SATA במקביל, תקח את ה-SATA. (באשר למהירות הלוח תומך ב-SATA-I אבל זה לא עקרוני כי SATA-II יכול לעבוד במהירות של SATA-I, וגם ככה ההבדל ביניהם לא מורגש).

כמו כן שים לב שההפרש במחיר ל-250GB במקרים מסויימים הוא תוספת של רק 60 ש"ח וזה מאוד משתלם.

כמו כן אם אתה מתכנן לקנות מ-KSP בחלקים יש לך אחריות על לוח, כרטיס מסך, זיכרון - רק שנה אחת במקום שלוש.

איזה ספק כח יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

המחשב הנוכחי שלי ממש ישן, אחי הגדול הרכיב אותו בזמנו, שאני הייתי ממש צעיר אז בעצם אין לי מושג איזה ספק כוח יש פה...

פורסם

אם מדובר על פנטיום 3 או משהו בסגנון תהיה בטוח שהספק כח שיש לך לא מספיק.

בכל מקרה זה פשוט, תפתח את המארז ותסתכל על המדבקה שעל הספק כח.. צריך להיות כתוב חברה והספק (כמה W).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים