עבור לתוכן

דחוף! המחשב נתקע ועושה פריז כל הזמן!

Featured Replies

פורסם

אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה..

זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי

פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה

זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium

חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \

:s05: :s05: :s05:

פורסם

לי היה במחשב של ההורים אותו דבר

והספק היה מתחממם מאוד

לקחנו אותו לתיקון והתברר שהספק הלך לעולמו ולקח איתו את ההרדיסק

פורסם

שניה קנית זיכרון בנוסף??

או שקנית זיכרון במקום..?

פורסם

מיד אחרי שהמחשב נתקע, כנס לBIOS ותבדוק מה עם הטמפרטורות. האם הם גבוהות? אם כן יכול להיות שהמחשב מתחמם. חלק מהBIOSים יודעים להראות גם מידע על הספק, כמו שאמר פה מישהו לפני, יכול להיות ששם הבעיה. תעדכן.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי אפשרות להגיע לביוס המחשב בכלל לא עולה... יש חשמל אבל הוא לא מגיע אפילו לביוס פשוט לא קורה כלום אני לוחץ על הפעלה וזהו האורות של הלדים נדלקים האורות של הכוננים נדלקים כרגיל המחשב פתוח כרגע אז אני רואה שגם המאוורים פועלים והוא גם עם מאוורר צמוד אליו כשהמחשב פתוח וכלום לא קורה..

והוספתי זכרון בנוסף.. אבל זה לא משנה המחשב פעל ועלה עוד אחרי שהוספתי את הזכרון והוא גם הראה שיש ג'יגה זכרון לאט לאט המחשב נתקע יותר מהר ועכשיו הוא בכלל לא עולה.. (זה לא בדיוק לאט לאט זה די הכל קרה ביומיים..)

אתמול, לפני שהוא הגיע למצב שהוא עכשיו ברגע שהייתי מדליק אותו והוא היה מגיע לדוס בהתחלה הוא היה רושם שהוא נכשל כבר כמה פעמים להפעיל את

הביוס.. משהו כזה.. לא הצלחתי להעתיק את ההודעה כי ברגע שעשיתי ריסט כבר הוא לא נידלק בכלל והוא הגיע למצב שהוא עכשיו..

לפעמים מדי פעם אחרי שאני מסנה ללחוץ על הריסטרט הוא עולה ואפילו פותח את הווינדוס ולאחר כמה דקות (בסביבות 2-3 דקות) הוא עושה פריז שוב ונתקע..

Need Help... = /

:s05: :s05: :s05:

פורסם

נראה לי המחשב שלך במצב קריטי

וכדאי לך לא להדליק אותו בכלל - כדי למעט בנזקים לחומרה שלך

ותצטרך בעל כרחך לשדרג אותו - אם יש אפשרות - "ויצא מעז מתוק"

פורסם
  • מחבר

לשדרג?! מה בדיוק?! אולי ספק?! לוח אם?! מעבד?!

פורסם

טוב תוציא את הבטריה של הלוח אם שהכל מנותק מהחשמל ותחכה 10 שניות ותכניס שוב תוציא את הזיכרון החדש ותיראה איזה תיזמון הוא 2.5 או 3 ואיזה תיזמון הזיכרון שהיה כבר קודם

אחר כך כנס לביוס רק אם הזיכרון הישן ותשנה את התיזמון לזה של החדש כבה את המחשב וחבר את הזיכרון אמור לעבוד

תחזור אחרי הניסיון ותגיד מה קרה

פורסם
  • מחבר

על איזה בטריה אתה בדיוק מדבר!? עידול אפור שרשום עליו 3V ?!

:P

אני מזכיר שאני בכלל לא מגיע לחלק שאני יכול להכנס לביוס... המחשב בכלל לא עולה... מסך עוד לא מקבל תגובה... כאילו רק החשמל עובד בו אבל הוא לא פועל... רק פעם ביום אולי אז הוא נדלק... לכמה דקות...

פורסם

אצלי גם היה מצב דומה.

המחשב התחמם נורא וזה גרם לאיתחול וכיבוי המחשב בלי סוף. פשוט פתחתי את המארז כדי שיתקרר מהר יותר.

פורסם
  • מחבר

אמאלה@!@#%!#$

סתם הדלקתי עכשיו את המחשב לבדוק אם הוא יפעל והוא נדלק ופשוט עושה צילצולים מין שלוש טו טו טו ואז אחרי שלוש שניות עוד טו טו טו בקצב איטי

מה לעשות?!?!

פורסם

תכבה את המחשב

תנתק את השמל

תפתח את המארז

תחפש בלוח האם בטריה קטנה - תוציא למשך 10 שניות ותחזיר

תדליק ותספר לנו מה קורה

פורסם

תכבה את המחשב

תנתק את השמל

תפתח את המארז

תחפש בלוח האם בטריה קטנה - תוציא למשך 10 שניות ותחזיר

תדליק ותספר לנו מה קורה

ותעשה את מה שאמרתי לך אם הזיכרונות והבטריה ממש קלה לאיתור אין עוד אחת כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים