עבור לתוכן

מחשב מוכן של איבורי ב 3500 .. מחפש את הקצ'.

Featured Replies

פורסם

פחח, עבירה פלילית. בוא תראה איך זה עובד.

אם קיבלת את המחשב הביתה, פתחת אותו וראית שאין שם את מה שאמור להיות - הם לא ידברו איתך בכלל, כי פתחת את המארז בבית והם מסירים את כל האחריות שלהם אוטומטית כשאתה עושה את זה.אם פתחת אותו שם, (מה שרוב האנשים לא עושים) אז במקרה הטוב הם יתנצלו על ה"טעות התמימה" או שיגידו לך שאין להם במלאי בדיוק את מה שהיה אמור להיות ויציאו לך להוסיף כסף כדי לקבל משהו אחר.

למה אתה חושב !?!? אני פתחתי תמחשב שלי עשרות פעמים ואפילו באתי איתו פתוח ואחרי מודניג למרדנית מחשבים והם בכלל לא אמרו מילה .

המארז שלך - מותר לך לפתוח אותו ואפילו לחתוך אותו אם בא לך . הדבר היחיד שבגללו אפשר להסיר את האחריות מרכיב כל שהוא - במקרה שהוא שבור.

אחרת אין לה שום זכות.

פורסם

על המארז יש מדבקה שאומרת שאם אתה פותח אותו, הם מסירים את האחריות.

פורסם

אז יותר טוב, המארז יהיה חתום ומערכת ההפעלה תראה 512 במקום גיגה..... מספיק עם שהטויות :kopfpatsch:

בכל מקרה, עם כל הכבוד או חוסר הכבוד אני לא מכיר חברות שיעשו דבר כזה, אפילו אם רק מפחד

מפרסום שלילי, ואיבורי לא שונה, אם באמת חשוב לך לבדוק הכל, תבקש שיפתחו את המחשב בחנות

ויעברו איתך על המפרט ויראו לך שהכל במקום ושקיבלת מה שהזמנת.

גם 2000ש"ח זה כסף, אל תזלזלו בו ותבדקו מה קיבלתם.

לגבי חלקים ג'נריים, זכרונות יכולים להחזיק הרבה זמן אם קורה משהו יש אחריות,

לא מדובר בקלוקר, כנ"ל לגבי הספק, אתם לא מצפים שיקח חלקים זולים וישקיע בספק יקר,

ספק ג'נרי יכול להחזיק שנה וגם שלוש שנים וכנ"ל לגבי ספק מותג (רק שלו יש אחריות).

לגבי המסך, מדובר בדור אחד או שניים אחורה, מלאי שנשאר, נכנס דור חדש המחיר יורד זה הכל.

בשורה האחרונה,

קנית מחשב ב3500ש"ח קיבלת מחשב ב3500ש"ח זה הכל, אין פה שום קטצ'.

פורסם

עוד לא הפנמתם שאסור לדבר פה על חנויות? כל ההודעות הרלוונטיות נמחקו. הבא שיחווה דעתו על חנות כזו או אחרת יחטוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים