עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מחשב ב-14,000 ש"ח - צריך לדעת כמה דברים לפני...

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח.

קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם יש כמה עולה.

תודה, אבי.

פורסם
היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש,

סיימת לבנות את המפרט לבד..? או ע"י אנשים בפורום?

כי אם בנית לבד עדיף לך קודם להתייעץ פה בפורום..

פורסם

שמע אחי.... אסור לדבר פה על חנויות... אבל חנות בסדר גודל כזה, לא תרשה לעצמה כאלה דברים... אתה רק צריך לבדוק אם זה משתלם...

תוסיף למחיר שחשבת משלוח, מס, מע"מ וכל מה שיש בארץ... תתחשב בזה שאין אחריות... קיצר בעייתי... ובקשר לסכום... לדעתי 14K זה מוגזם! למה גם זמן הוא יהיה אצלך?

הרי עוד כמה זמן הוא לא יהיה רלוונטי....

פורסם

הדיון בחנויות מחו"ל לא אסור.

פורסם

החנות ההיא מספר אחת.

אני גם קונה משם ואף פעם לא נתקלתי בחנות שהייתה איתי כזו בסדר.

קיצור אין לך מה לחשוש מכלום...

מה שכן איך הגעת ל14K??

אני גם קונה משם ואף פעם לא עברתי את ה10K.

אלא אם קנית מסך 24: או 30" ואז זה הגיוני כי אם לא אין מצב להגיע לסכומים כאלה שם.

פורסם

רק בעיה קטנה....הם לא שולחים לארץ.

פורסם

רק בעיה קטנה....הם לא שולחים לארץ.

אתה לא באמת חושב שהוא לא יודע את זה נכון??

הוא בטח מביא את זה עם מישהו מארה"ב או קנדה. או שהם שולחים לו את זה בדואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים