עבור לתוכן

מפרט סופי, 5800 ש"ח דעות.

Featured Replies

פורסם

לפני בערך חודש, אפילו יותר התחלתי להתעניין בקשר למחשב, עכשיו סוף סוף הכול אושר סופית ומחר 99% אני קונה אותו.

התקציב כמו שאמרתי הוא 5800 ואחרי שאלות רבות הגעתי למפרט הזה: (גם בעזרתכם..)

?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB?

?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?

?1GB Spectek? x2

CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I

WD ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II?

?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8?

?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)

?Liberty ELT400AWT 400W?

מחיר סופי: 5750 ש"ח

בעיקרון המפרט ממש סופי, ובחודש החארון עקבתי אחרי כל החידושים אתרים והפורומים, אבל בכל זאת אני שואל שוב כי זאת השקעה לא קטנה...

למארז אני מוסיף מאוורר, הייתי רוצה להוסיף את אחד מהמאוורים החדשים שיש בNOACOMP (כנסו זה מופיע בדף הראשי), אלה אם הלדים, אתם יודעים אם יש כאלה בKSP?

וגם הE6300 בKSP הוא BOX? או RETAIL?

ואת הכרטיס מסך אני משיג ב1750, מSKYPC כנראה, יש לכם חנות יותר זולה לכרטיס הזה?

ואם בכל זאת יש הצעות לשיפור אפשר לחרוג בעוד 200 ש"ח...

פורסם

בעוד 200 ש"ח? בוודאי.

לוח 695-S3 שתומך במרובעי ליבה ונהדר ל-OC (ואולי אתה לא מעוניין בזה עכשיו אבל עוד שנתיים שלוש שהמחשב שלך יהיה איטי אתה תשמח אם תהיה לך אפשרות כזו)

פורסם

תוסיף 200 שקל ל-?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800

וגם הייתי לוקח זיכרונות של טווינמוס בתוספת של איזה 20 שקל

פורסם
  • מחבר

חשבתי על השדרוג ל965 במקום 945, ועכשיו כשיש באמת את האפשרות לעוד 200 אני אוסיף...

גם אני בהתחלה חשבתי ללכת על הTWINMOS, אבל זה לא הבדל של 20 שקל כמו שאתה אומר, זה הבדל של 60 שקל לסטיק, 120 ש"ח בסוף, עכשיו חוץ מהשם אני לא בטוח שזה ממש שווה את ה120 שקל האלו....

ובסוף אני הולך לקנות היום, ממש עוד רבע שעה ככה, אז אם לעוד מישהו יש הערה מהר שיגיד (:

פורסם

אתה צודק,חוץ מהשם שמישום מה "תפס" אין פה שום דבר,אל תקנה זכרונות אחרים.

תיקח 965 תתחדש ותהנה

פורסם

אהה ח טוב שכחתי שאתה קונה 2 גיגה בגלל זה

אז בכלל לא שווה להוסיף 120 שקל\

תישאר עם האלו שאתה מתכנן לקנות

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :xyxthumbs:

המפרט הוזמן לפני מספר דקות (: העלתי בלוח אם, בזכרונות לקחתי SPECTEK (פשוט לא היה TWINMOS, מסתבר שטווינס עולים 590 עדין לא עדכנו מחירים באתר)

וKSP נזכרו סוף סוף להביא את הX1950XT! הוא כמובן במפרט, הוא עולה בKSP 1690, הכי זול שמצאתי בארץ בינתיים.

כשיגיע המחשב תצפו לבנצ'ים של הכרטיס הזה, עדין לא ראיתי הרבה שלו, הוא די מיסתורי (וגם נסיונות לOC (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים