עבור לתוכן

בעייה באתר שהכנתי בפלאש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הכנתי אתר ובו 3 שכבות של פלאש , האם יש דרך כלשהי שהאתר יראה יפה בכל רזולוציה שהיא??!

כי במחשב שלי זה נראה ככה ובמחשב אחר זה נראה גדול מידי ובמחשב אחר קטן מידי, האם יש דרך כלשהי ??

ועוד שאלה קטנה יש לי באתר כפי שאתם רואים בצד ימין פינה עליונה את הכפתורים "הפוך לדף בית"ו"הוסף למועדפים" בחלק מהמחשבים

הכפתורים יהיו תקינים ובחלק לא(אגב הכפתורים הוכנו באמצעות ActionScript ולא Javascript)

הנה האתר

www.kesef4sms.2do.co.il

תודה רבה. ינון

פורסם

על איזו רזולוציה אתה עובד ?

פורסם
  • מחבר

המחשב של הוא על 1280 על 1024

פורסם

אני גם על 1280 והאתר לא נראה טוב.

תתאים אותו ל 1024 שזה פחות או יותר הסטנדרט.

פורסם

האתר הזה לא יראה יפה בשום רזולוציה, אבל זו רק דעתי. (המקצועית)

יש פקודה בActionScript שמשנה את הגודל של הSWF לפי הרזולוציה של הגולש, אבל זה סתם כאב ראש.

פשוט תמרכז את האתר אבסולוטית ותתכנן אותו ל1024X768 כך שתמיד הוא יהיה באמצע הדף ובאותו הגודל בלי קשר אם לגולש יש CRT 17 או LCD 22.

אגב, האתר לא עובד כראוי בFIREFOX >:(

עריכה:

סליחה, הוא אפילו לא מוצג נכון ב IE. :-X

פורסם
  • מחבר

איך אני ממרכז אותו שיהיה על 1024X768? ואיזה פקודה בדיוק יכולה לסדר את האתר לפי רזולוציית הגולש?

פורסם

תחשוב טיפה על האתר

למה פלאש בסוג כזה של אתר?

לא מרשים, לא יפה, כבד, שקוף למנועי חיפוש ובעייתי לעידכונים

מה רע ב HTML...?

פורסם
  • מחבר

לא יודע עלה לי הרעיון לתכנת אתר בפלאש, ת'אמת בכדי שאת רוב המאמרים שיהיו כתובים בו אני לא רוצה שיעתיקו אותם...

ובפלאש אין אפשרות של להעתיק את הכיתוב, כי זה כמו תמונה , אבל בשורה התחתונה חברים אף אחד לא יודע את הפקודה שהזכירו

לי למעלה שאפשר שהאתר יתאים עצמו לדפדפן ?

האתר מורכב מכמה שכבות ככה שאת האתר עצמו אני כמעט ולא משנה אך באם אני יצטרך לשנות אני משנה את הפלאש ומעלה אותו לא כזה מסובך

אז חבר'ה מישהו יכול לתת עצה או טיפ של מה ניתן לעשות?

תודה לכולם

פורסם

אני לא מכיר פקודה בפלאש שעושה את זה

לדעתי הגיוני שהשינוי/פקודה צריכה להעשות בתוך דף ה HTML בו יושב הסרט

חפש משהו כזה

How make page that is auto sized for any Computer

באתרי סקריפטים יש לי הרגשה שתמצא משהו ב JAVA

פורסם

לא יודע עלה לי הרעיון לתכנת אתר בפלאש, ת'אמת בכדי שאת רוב המאמרים שיהיו כתובים בו אני לא רוצה שיעתיקו אותם...

ובפלאש אין אפשרות של להעתיק את הכיתוב, כי זה כמו תמונה , אבל בשורה התחתונה חברים אף אחד לא יודע את הפקודה שהזכירו

לי למעלה שאפשר שהאתר יתאים עצמו לדפדפן ?

האתר מורכב מכמה שכבות ככה שאת האתר עצמו אני כמעט ולא משנה אך באם אני יצטרך לשנות אני משנה את הפלאש ומעלה אותו לא כזה מסובך

אז חבר'ה מישהו יכול לתת עצה או טיפ של מה ניתן לעשות?

תודה לכולם

אם זה השיקול שלך תבנה את האתר ב HTML מכיוון שגם פלאש אפשר להעתיק די בקלות.

פורסם

הקוד של האתר שלך בHTML מסורבל ממש.

באופן כללי, אם אתה מגדיר בפרמטר Width גודל של 100% (מופיע פעמיים - הן בתגית embed והן בתגית object).

זה אמור להתאים לך את הדף אוטומטית...

אבל עם הקוד המבולגן שלך, אני לא בטוח... אם תרצה, אסדר לך את הקוד של הדף...

פורסם

^^^

אבל זו בדיוק הבעיה שלו, להגדיר 100% זה יחסי לגודל הסרט/תמונה

הוא רוצה שהגודל יהיה אופטימלי בהתאם לרזולוציה של הגולש כלומר יכול להיות מצב של פחות מ 100% או יותר(מהגודל המקורי של הסרט/תמונה כמובן)

פורסם

לא... זה לא בעיה... קיצור - שיבקש ואסדר לו את זה..

פורסם

הכנתי אתר ובו 3 שכבות של פלאש , האם יש דרך כלשהי שהאתר יראה יפה בכל רזולוציה שהיא??!

כי במחשב שלי זה נראה ככה ובמחשב אחר זה נראה גדול מידי ובמחשב אחר קטן מידי, האם יש דרך כלשהי ??

לא יודע מה אצלך אבל מפה זו נראית הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים