פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך"מה זה אומר?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים הוא אומר שהיה לך SLI וכנראה פירקת את המערך והשארת כרטיס אחד והוא מודיע לך שהמצב שונה וכרגע במקום שתווצר תמונה מזוג כרטיסים SLI יש כרטיס אחד שאחראי לעניין.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר זה מחשב חדש ובכלל לא נגעתי בו.מדובר בכרטיס מסך של GEFORCE7300GT על לוח אם של GIGABYTE GA945PL-S3 ...זה אומר שהמוכר הוריד משהו או שמשהו לא בסדר במערכת?
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים היי,אותו הדבר קרה לי לפני כמה ימים שהתקנתי 7600GS... זה למעשה באג בדרייבר (גירסה ??.91), אני מציע שתעדכן לדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA.אבי.
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים תשמע המומלץ לסידרה הזאת היא 8X.XX כל האלה שהם 9X.XX עושים בעיות קטנות פה ושם
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים פשוט תבטל את המערך של הsli בהגדות של התצוגה.או כמו שאמרו תעדכן את הדרייברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.