עבור לתוכן

נישואין בין הומוסקסואלים ולסביות

Featured Replies

פורסם

אבא שלי יהודי שאהב בלונדיניות שלא דומות לאמא שלו. ::)

• תגובות 113
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מדינת ישראל 2006. כשחצי ממשלה עוסקת בוויכוח תקשורתי עם מיליארדר שחושב שהוא יקנה את כל העולם, למה אפשר לצפות?

פורסם

בעיניין נישואים חד מיניים אפשר להמתין , אין הרבה מדינות שיש בהם דבר כזה , לאור העובדה שמרביתם אינם מעוניינים להיתחתן אלה להכיר כזוג לכול דבר בפני החוק (שזה שני דברים שונים) . הרבה יותר דחוף לטפל בעיניין הנישואים אזרחים מצידי שיהיה מוגבל למי שאינו יכול להתחתן לפי הדת , השאר פשוט לא איכפת מהעיניין במקרה הקיצוני רואים אותם מתחתנים ברבנות ואחר כך עושים חתונה אזרחית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים איתך. נישואים חד-מיניים חשובים לא פחות מאשר נישואים אזרחיים ותלויים בהם, לכן הם צריכים לבוא יד ביד.

"מצידי שיהיה מוגבל למי שאינו יכול להתחתן לפי הדת" - מדינה שתעשה את זה תפשוט רגל באותו היום. זה כמו להכריז "אנחנו מדינה דתית בכל רמ"ח איברינו, ולכן אנחנו מפלים לרעה דתיים לשעבר שבוגדים בדת". לא לתת לאנשים דתיים להינשא בנישואים אזרחיים? זה שיא הטמטום.

פורסם

יש אנשים שאינם יכולים להתחתן בגלל שאימא שלהם נכנסה להריון ממשהו שאינו בעלה כשהיא עדיין נשואה , אסור פה נישואים מעורבים כלומר יהודי עם לא יהודי וכול מי שאינו יהודי יש לו בעיות להתחתן . בהרבה חוקים יש סעיף שנקרא מקרה חריג כלומר שאינו עומד בתקן הנהוג בחוק . לדוגמא יש חוק לימוד חובה שכול אזרחי ישראל צריכים ללמוד בבתי ספר (שלא תמיד אוכפים ורואים ילד בן 7-8 שעוד לא התחיל ללמוד ) ובתוך החוק הזה יש תנאים מחמירים למיקרים של לימוד פרטי בבית ולא בבית ספר. אני אומר שיטפלו חוקתית במיקרים החריגים ובעוד 10-20 שנה העם ירצה נישואים אזרחים אז הוא יקבל . כי טכנית הגבר צריך לקדש את אישתו לעיני עדים חוץ מהמחתן . בעיניין ההומולסבים הם יותר מעוניינים שהחוק יכיר בהם כ'ידועים בציבור' הם בעצמם לא עד כדי כך ממהרים

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים בנוגע ללימוד ביתי, זה לא תמיד דבר רע, צריך לבחון כל מקרה לגופו. אבל אתה צודק בנושא של ילדים בני 7-8 שעוד לא לומדים.

אני גם לא חושב שזוגות הומולסביים יסכימו איתך. הם רוצים להתחתן. ל-ה-ת-ח-ת-ן. למה שיתפשרו על זה שיכירו בהם כ"ידועים בציבור"?

פורסם

בעניין לימוד מהבית לילדים אם ההורים יכולים ללמד את הילדים בבית ולהגיע לרמה המתקבלת על הדעת אז משרד החינוך יאשר את זה אבל אי אפשר להשוות זוג אקדמאים לזוג פועלי יצור ... בארה"ב יש הרבה מקרים של הורים לא שולחים את התלמידים לבי"ס בגלל שהם אינם יכולים להרשות לעצמם לשלם על הלימודים , אז מלמדים אותם כדי שיעברו את הבחינות של משרד החינוך . כך שזה טוב שיש הגבלה למי מותר ולמי אסור . אבל לא נחרוג מהנושא. בעיניין ההומולסביים אני לא אומר שאין כאלה שרוצים להתחתן אבל מרביתם רוצים רק שיכירו אותם כזוג רק בשביל לקבל את הזכויות והחובות הניתנים בחוק לזוגות נשואים/'ידועים בציבור' כגון ירושה , אימוץ ילדים , הקלות במיסים וכו' . אני אומר לאור העובדה שאנו במדינה בעל ציביון יהודי ורק התחילו מדינות מערב להכיר בנישואים אלה אנו צריכים להתחיל בקטן . אין לנו להרגיז את הציבור הדתי יהודי/נוצרי/מוסלמי בגלל שזה דמוקרטי.

פורסם
  • מחבר

ובמדינת אחרות יש צביון דתי שהוא נוצרי, מה זה משנה באיזה דת מדובר?

אני רוצה שתהיה לי אפשרות להינשא בנישואים אזרחיים ולא יפלו אותי רק משום שאני לא אדם דתי, אין לי מטרה לפגוע בדתיים. הם מתרגזים אולי כי זה נוגד את עקרונותיהם, ובאמת מותר להם להתעצבן, ומותר להם להביע מחאה(כל עוד היא בדרך נורמלית שלא כוללת זריקה של עגבניות עם סכיני גילוח על אנשים). אבל חלק מערכיה של הדמוקרטיה היא שיוויון זכויות ואיסור על אפליה.

בפעם האחרונה שבדקתי מדינת ישראל היא דמוקרטית, או לפחות כך היא אמורה להיות וכך טוענים שהיא.

אותו דבר לגבי נישואים של זוגות חד-מיניים.

פורסם

גם אירן ועירק הם דמטקרטיות נו ... תראה מה יצא מהם :screwy: . קידמה זה טוב אבל יש דברים שצריכים לטפל טיפין טיפין , ניתן להם זכויות בהדרגה . אין טעם למהר בדברים רגישים שמדינות מערב רק התחילו לטפל בהם . תגיד תודה שאין לנו את הבעיות בעיניין ההפלות כמו שיש בכמה מדינות .

פורסם
  • מחבר

אירן ועירק הן לא דמוקרטיות. כדי להיות מדינה דמוקרטית צריך יותר מאשר שהבחירות במדינה יהיו "דמוקרטיות".

והמצב בנוגע להפלות בישראל הוא לא יותר טוב. כדי לבצע הפלה, צריך לקבל אישור של וועדה, שמותר לה לאשר רק במקרים הבאים:

קטינה או מעל גיל 40

ההריון נובע כתוצאה ממעשה לא חוקי(אונס/בעילה באיסור), עריות או שהאשה לא נשואה

עלול להיות מום בוולד

יש סכנה פיזית/נפשית לחיי האישה

ומה אם מדובר באישה נשואה, שבגדה בבעלה ונכנסה להריון ורוצה להפיל? עזוב את זה; זוג נשוי, האישה בהריון. הם רוצים ילד, אבל שניהם מובטלים ולא יכולים לממן תנאי מחייה נאותים לילד. כתוצאה מכך, הם רוצים להפיל. מה אז?

פורסם

אלה רק הנחיות הם מאשרים לכ 80 אחוז מהנשים שבאים להם לפחות . בעיניין שרוצים להפיל בגלל שאין להם כסף לגדל אותו הם היו צריכים לחשוב על זה . זה כמו משפחה מרובת ילדים שמתלוננת שמשכורת מינימום לא מספיקה להם ודורשים לעלות את שכר המינימום .

פורסם
  • מחבר

הם מאשרים ל99%. אבל זה החוק, זה שלא מצייתים לו זה משהו אחר.

ומה זאת אומרת "הם היו צריכים לחשוב על זה"? היו צריכים, לא חשבו. עכשיו הילד צריך לסבול, הם צריכים לסבול ואני ואתה צריכים לממן להם את הילד?

פורסם

כמו בהסברה על האידס צריך לחשוב על זה לפני קיום יחסים לא אחרי

פורסם
  • מחבר

אבל לא חשבו על זה. אז עכשיו הם צריכים לסבול? הילד צריך לסבול? אנחנו צריכים לממן להם את הילד?

פורסם

Support gay marriage if both chicks are HOT!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים