פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים מחבר לעזאזלהייתי צריך לשים את זה בקנייה/מכירהמישהו יכול להעביר את זה לשם ?
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים מחבר הוא נמוך מדי , ויש לי בעיה כל המאמינים שלי ברחו בגלל ההפצצות , מטפטפת לי התקרה במערה פה , כל הילדים האלה מזיי#ים לי את המוח , נגמר לי האנטרקס והרוסים הנאחסים האלה משחקים אותה שהם לא מכירים אותי ולא רוצים לספק לי סחורה , אפילו הפילגש שלי ברח לי , ואותך מעניין אם אני יכול להפיל את עזריאלי ?????????????כמובן שאני יכול להפיל אותו !השאלה , מה יצא לי מזה
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים הוא נמוך מדי , ויש לי בעיה כל המאמינים שלי ברחו בגלל ההפצצות , מטפטפת לי התקרה במערה פה , כל הילדים האלה מזיי#ים לי את המוח , נגמר לי האנטרקס והרוסים הנאחסים האלה משחקים אותה שהם לא מכירים אותי ולא רוצים לספק לי סחורה , אפילו הפילגש שלי ברח לי , ואותך מעניין אם אני יכול להפיל את עזריאלי ?????????????כמובן שאני יכול להפיל אותו !השאלה , מה יצא לי מזה עוד פירסום..העולם שוכח ממך..
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים Die Natzi Rabbit Die !!!!!we call you binladen to kill this natzi rabbitammo on me !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.