עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב עד 8500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לך טעות.

Core Duo אינו תומך ב-64 ביט.

לגבי ההבדלים במהירות בין Core Duo ל-Core 2 Duo, מהירות השעון אינה הגורם היחיד אשר משפיע על המהירות.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2808&p=2

Nemesis, הלינק לא מאשש את הטענה שלך.

הלינק משווה בין CORE DUO אשר בעל 2 מגה CACHE עם CORE 2 DUO אשר עם 4 מגה CACHE, ואין בנצ'ים של סדרת הT5XXX של הCORE 2 DUO. לכן אתה לא יכול להשתמש בהבדלי הביצועים שבלינק בין למשל T5500 לבין T2300. ה5500 אולי יהיה מהיר בצורה זניחה מאד, אך בכל מקרה שווה או עדיף לCORE DUO בגלל שהוא תומך ב64 ביט.

פורסם

תקשיב נמסיס DUO תומך ב-64BIT זה רשום על האריזה של המעבד אין ויכוח פה בכלל .

בקשר למהירות אם ההבדל הוא זניח אז לא שווה להשקיע כסף בשבילו וזאת הייתה הכוונה שלי מלחתחילה.

נ.ב.

חבל שאין לי פה סורק כדי להראות לך מה רשום על האריזה של המעבד !

פורסם

PC-Freak, תפסיק לעשות מעצמך צחוק. או שאתה לא קורא נכון את מה שכתוב לך על האריזה, או שהאריזה שלך HOME MADE, או שיש לך מעבד CORE 2 DUO.

כל המעבדים מבוססי ליבת YONAH, שהם CORE DUO או CORE SOLO, לא תומכים ב64 ביט, ולא משנה כמה תרצה או לא תרצה.

תרשום בGOOGLE :

CORE DUO 64 BIT SUPPORT, ו10 הלינקים הראשונים יגידו לך שאין תמיכה ב 64 ביט, ביניהם ויקיפדיה.

פורסם

אכן אין בנץ' שמשווה בין T2300 לבין T5500, אולם כבר נבדק במעבדים השולחניים ונמצא כי ההבדל בין 2MB מטמון לבין 4MB עומד על כ-5%.

ההבדל בין מרום לבין יונה באותו תדר עומד על כ-15% בממוצע.

ניתן להסיק כי המרום יהיה מהיר מהיונה גם עם 2 מגה זכרון מטמון בכ-10%.

פורסם

תראה לי איפה כתוב שהממוצע עומד על 15 אחוז. וההבדל בין 2M ל4M עומד על 3 אחוז ולא על 5, ואי אפשר לדעת, יכול להיות שיש קשר לFSB, ובמקרה של FSB יותר קטן אולי זכרון מטמון יותר קריטי.

פורסם

לא כתוב שהממוצע עומד על 15%, אבל אם תעבור על התוצאות, תראה בעצמך שהממוצע עומד על כ-15%.

אמרתי שההפרש הוא 5% כדי להיות לארג'.

עם כל הפרמטרים האלה, כולל מהירות ה-FSB ה-Merom עדיין צריך להיות כ-10% מהיר יותר מאשר היונה.

פורסם

עברתי על ההשוואה הזאת כמה וכמה פעמים, וראיתי כל פעם שהממוצע ממש לא 15 אחוז. וזה גם תלוי איזה משקל לאיזה בנצ'מרק אתה נותן, כי יש בנצ'ים סינטטיים לא ממש מעידים על משהו.

פורסם

בגלל זה בוררים את הבנצ'ים המעניינים.

שים לב למשחק אשר כבד על ה-CPU (בהתחשב בכרטיס החלש), Oblivion, רנדור של תלת מימד וקידוד של וידאו.

אף אחד מהם לא סינטטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים