עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב עד 8500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התכוונתי לרכוש את ה-S1 אך הבנתי שלא מוכרים אותו יותר ולא יגיע S1 עם דואל קור 2 (לאחר שיחות מרובות עם ח.י.).

אני מחפש מחשב לגלישה, משחקים(quake, sims 2, fifa 07), תיכנות.

ראיתי את המחשב של LG P1 JPROE שהוא לפי דעתי מחשב מעולה ויכול להחליף את ה-S1 חוץ מהכרטיס מסך שלו.

מה דעתכם עליו?

אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים של LG ו-HP עם מערכת הפעלה XP PRO.

לינק למפרט: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=163&keySearch=

פורסם
  • מחבר

DELL לא בא בחשבון מאחר שאין מישהו כלומר יבואן רשמי שנותן את האחריות.

אתמול יצרתי עוד פעם קשר עם ח.י. והם אמרו לי שכנראה מביאים את ה-S1 PRO עם core 2 2.0Ghz.

עדיף שאני אחכה לא?

פורסם

מה זאת אומרת אין יבואן רשמי שנותן אחריות?

לדל עצמם יש נציגות בארץ!

פורסם
  • מחבר

ככה אמרו לי.

אני מעדיף יותר LG ולחכות עוד חודש ל-S1 .

פורסם

ולמה ההתעלמות המוחלטת מהACER?

פורסם

דווקא ל-LG אחריות מוזרה כיוון שהם נותנים אחריות מלאה לשנה בלבד, ולאחר מכן מכסים רק את עלות החלקים ולא את עלות העבודה - דבר שעלול לרוקן מתוכן את האחריות.

האחריות של דל היא 3 שנים מלאות, ומי שאמר לך שאין נותן שירות רשמי של דל בארץ טועה.

פורסם

לא יודע מי אמר לך מה על Dell, אבל הייתי מפסיק להקשיב לו.

ל- Dell יש נציגות רשמית בארץ - Dell ישראל, שהם היבואנים לכל מוצרי ושירותי Dell.

בנוסף, יש חמש חברות שונות שמוכרות מוצרים ושירותי Dell בארץ, כל אחת מתמחה במגזר אחר (ביתי, עסקי, שירותים וכד').

אין לי כוונה לפרסם פה אף אחד, תחפש קצת באינטרנט ותראה.

Dell, גם בעולם וגם פה בארץ, נמצאת בזינוק אדיר קדימה, והמוצרים שלהם, כמו גם השירות בארץ, מוכיחים את עצמם פעם אחר פעם, מניסיון !!

בכלל, כשאתה מדבר על השקעה כזאת גדולה בתחום הניידים, סימן שאתה מכוון למפרט מאוד גבוה.

אתה בכל מקרה צריך לכוון את עצמך אם אתה מחפש יותר ביצועים או פחות משקל.

LG הוכיחו שהם יודעים לספק ביצועים גבוהים אבל במשקל סביר, ולכן ההתעקשות שלך עליהם מובנת.

אבל כדאי שתיקח בחשבון שרוב הדגמים שלהם, כולל אלה החדשים, סובלים מהתחממות.

אני ממליץ בחום רב לבחון מוצרים מקבילים של Dell ו- Thinkpad (סדרה T6x), אלא אם נושא העיצוב כה חשוב לך, שכן בזה LG לוקחת.

אבל מבחינת שירות, שלושת היבואנים נותנים שירות מעולה. מהבחינה הזאת של שירות, אל תתקרב ל- HP אף פעם, למרות שהעיצוב שלהם הכי טוב!

חוצמזה, רק שתדע שהיבואן של LG, ח.י. דופק מחירים בכל פעם שהוא מכניס מוצר חדש לשוק, ולכן שווה תמיד לחכות קצת, והמחיר יורד תוך חודש-חודשיים.

קח את זה בחשבון !!

לגבי ACER, הם שחקן חדש *יחסית* בשוק הישראלי, וטרם יצא לי להתנסות בהם. על פניו, ביחס של ביצועים/מחיר הם נראים מועדפים, אבל אני לא יודע איך הם מבחינת איכות גימור, זמן סוללה, התחממות ואיכות המסך (פיקסלים, בהירות וכד').

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא אהבתי כל כך את המפרט .

מעבד DUO 2 עם CASH 2 מזה בכלל !!!!!

סתם עובדים אליך רושמים DUO2 בשביל הרושם אבל זה 2cash במקום 4cash.

וגם נראה לי שהאחריות בשנתיים הנוספות היא לא כוללת עבודה וחלקים .............כדי לך לבדוק את זה לפני שאתה קונה.

פורסם

PC-FREAK:

אני מבקש ממך לא להתערב בדברים שאתה לא מבין.

כן, יש מעבדי Core 2 Duo עם 2 מגה זכרון מטמון.

אף אחד לא עובד על אף אחד.

פורסם

התכוונתי שאין טעם לשלם על מעבד יותר כסף רק בגלל שרשום שהוא 2 ( DUO 2 ) .

אם יש לו 2 CACHE אז כבר עדיף לקנות DUO 1.83 ולשלם פחות.

נ.ב. אפילו אם אני טועה ..... אני אתערב במה שאני רוצה .

מותר לי להגיד את דעתי גם אם היא לא נכונה תמיד אין שום חוק בפורום הזה שאוסר את זה אם אני לא טועה.

בנוסף מטעויות לומדים.....

פורסם

PC-FREAK:

בהחלט יש טעם לקחת Core 2 Duo בלי שום קשר לכמות המטמון שיש לו בגלל שהוא יותר מהיר, ובגלל שהוא תומך ב-64 ביט.

להתחיל להפריח האשמות כמו "עובדים עליך" בלי שום ביסוס זה בהחלט לא מקובל אצלי בפורום.

לא אהבתי כל כך את המפרט .

מעבד DUO 2 עם CASH 2 מזה בכלל !!!!!

סתם עובדים אליך רושמים DUO2 בשביל הרושם אבל זה 2cash במקום 4cash.

וגם נראה לי שהאחריות בשנתיים הנוספות היא לא כוללת עבודה וחלקים .............כדי לך לבדוק את זה לפני שאתה קונה.

פורסם

בדקתי את מה שאמרת לגבי התמיכה של המעבד ב-64BIT .

גם DUO וגם DUO 2 תומכים ב-64 BIT ולגבי המהירות למה שהוא יהיה יותר מהיר אם שניהם 2 CECHE 1.83 GH .

אולי יש משהו שאני פשוט מפספס אבל ניראה לי שבתאכלס זה אותו מעבד פשוט דגם יותר חדש ויותר יקר.

אם יש לך אינפורמציה לחדש לי לגבי הבדלים בין המעבדים אני אשמח באמת לא בציניות זה באמת מעניין אותי מאוד.

תודה.

פורסם

לינק מעניין לא הבנתי ממנו למה DUO2 יותר מהיר .אבל עדיין CORE DUO כן תומך ב-64 BIT קראתי את זה מהמפרט של הקופסא שהוא בא בתוכה .

קיצר זה ויכוח קצת מיותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים