פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT??ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר נו יאללה תעזור לבן אדם עצלן כמוני...בקטנה תביא תשובה קצרה...אם יש לי TY OUT יענו אני מחבר טלויזיה..(מן הסתם)...אבל בטלויזיה שלי יש גם חיבור אנלוגי פשוט למחשב אז מה עדיף?!...וVIVO יענו אני יכול להקליט מהטלויזיה למחשב???
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אין יותר מדי מה להסביר.Video Out- תמונה יוצאת מהמחשב. אתה יכול לשלוח אותה לטלוויזיה, בין היתר.Video In- קליטה של תמונה ממקור חיצוני- PS2\ממיר\מצלמת וידאו וכו'. ניתן לצפות, להקליט ועוד.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים זה לא מדויק, לVIVO אין מפענח אות טלויזיה בנוי בתוכו, כדי לראות טלויזיה צריך או AIW או כרטיס טילויזיה,אבל כן VIVO נותן לחבר טייפ, PS2, וכל מכשיר וידאו אנלוגי בעצם
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר אז ז"א שאני לא יכול להקליט מהממיר שלי למחשב נכון?!...בישביל זה אני צריך כרטיס טלויזיה?!...אז אתם בעצם אומרים לי שאם אני קונה מדיה סנטר חדש אני יכול לשים בו כרטיס מסך זול + כרטיס טלויזיה ויש לי אפשרות גם להקליט זה נכון?!...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.