פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים בוא נגיד ככה אתר ממוצע - כמה דברים הוא יודע עלי ?ואתר ברמות גבוהות יותר- מה הוא יכול לדעת עלי ?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים IP, דפדפן, מערכת הפעלה, שעה ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר. בגדול הוא יכו ללדלות ממך כל מיני דברים ע"י JS ולשלוח את זה לשרת.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים http://bcheck.scanit.be/bcheck/יש עוד הרבה אתרים כאלהשפשוט "בוחנים" את הדפדפן שלך ומוציאים ממנו את כל המידע האפשרימומלץ לבקר פעם בחודש, לראות שהכל בסדר אצלךפעם ביומיים לפרנואידים.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מן הסתם את ה-IP (ה-IP אומר לבעל האתר מאיזה מדינה אתה, ומי ספק האינטרנט שלך), סוג ותת סוג מערכת ההפעלה (לדוגמה WIN XP SP2), את סוג ואת גירסת הדפדפן שאיתו השתמשת ע"מ לגלוש לאתר.מן הסתם מנהל האתר יודע פרטים נוספים, אם עומרי יצטרף לדיון אפשרי יהיה לקבל פרטים מדוייקים.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר ויש לי עוד שאלה:יש כאלה שמקבלים כתובת ip קבועה מן הספק/תשתיתויש כאלה שכל הזמן מחליפים להם כתובת ip אז השאלה שלי איך אתר מסוים יכול לתת באן לאחד שמחליפים לו כתובת ip ?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אם הוחלפה כתובת הIP והבאן הוא לפי IP אז הבאן לא רלוונטי כבר.אבל ישנם עוד מזהים שעל פיהם אפשר לעשות באן - כמו חשבון המשתמש שלך במשחק אונליין למשל.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר אני אחדד את השאלה קצת :אני עד לא מזמן הייתי מקבל כתובת ip משתנהוכל פעם שהייתי גולש ל hwzone הוא היה מזהה אותי השאלה שלי איך ? אם מטעמי אבטחה וכו' לא רוצים להגיד לי אשמח אם מישהו ישלח לי הודעה פרטית
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים האתר משתיל לך במחשב קובץ שנקרא קוקי (עוגיה) שלפיו הוא מזהה אותך , אתה יכול להורות לדפדן שלך אם לשמור את הקוקיס האלה או לחסום אותם
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים המידע על ה OS והדפדפן שלך נמצאים ב http header ,הנה HTTP get שלכדתי עם wireshark :GET / HTTP/1.1Host: [url]www.google.com[/url]User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5Accept-Language: en-us,en;q=0.5Accept-Encoding: gzip,deflateAccept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7Keep-Alive: 300Connection: keep-alive
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים האתר משתיל לך במחשב קובץ שנקרא קוקי (עוגיה) שלפיו הוא מזהה אותך , אתה יכול להורות לדפדן שלך אם לשמור את הקוקיס האלה או לחסום אותםאני יוסיף גם שהוא שומר את הססמאות כול מידע שאתה מכניס לאינטרנט
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים שוב, גם פה אתה יכול לבחור אם לשמור את המידע הזה על המחשב או שלאויש אתרים שלא שומרים לך מידע על המחשב כמו אתרים של בנקים וכאלה כדי שלא תהיה גישה לחשבון שלך לכל מי שנמצא על המחשב או לפורצים כאלה ואחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.