עבור לתוכן

האם כדי לעדכן ביוס ?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd

משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings

הביוס הוא award bios

סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק

שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ...

כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

פורסם

זה כמו שתשאל אם כדי לעבור מ WINDOWS 98 ל WINDOWS XP.

בטח שכדי, העידכונים הם הכרחיים, ומתקנים בהם את הבאגים והבעיות...

פורסם

כאן נכנס המשפט "זה עובד? אל תגע בזה"

פורסם

סתם שאלה, אם הלוח יושבת בעקבות עדכון הביוס המיותר(וזה קורה הרבה יותר ממה שאתה רוצה לחשוב, תריץ חיפוש בפורום), אתה תקנה לו לוח חדש?, סתם מעניין אותי לדעת.

פורסם

סתם שאלה, אם הלוח יושבת בעקבות עדכון הביוס המיותר(וזה קורה הרבה יותר ממה שאתה רוצה לחשוב, תריץ חיפוש בפורום), אתה תקנה לו לוח חדש?, סתם מעניין אותי לדעת.

שאלה לי אלייך, יש אפשרות אחרת מאשר ליקנות \ להחליף את הלוח? אתה יכול לעבוד על מחשב בלי לוח אם? :screwy:

פורסם

אני יסכם לך..

יש שני גישות בנושא הזה :

1. אלה שאומרים אם זם עובד אל תיגע.. דרך אגב אלא ברוב המקרים גם לא מעדכנים תוכנות שונות שיוצאות בגירסאות חדשות

2. אלה(כמוני) שכל עדכון שיוצא מה שלא יהיה מעדכנים.

בכל מקרה במקרה גם לי יש לוח אם כמו שלך ואני לפני משהו כמו חודשיים עשיתי עדכון לביוס שעבר בהצלחה..

בכל מקרה אתה צריך לדעת ואני מבין שאתה מבין את זה מהתגובות כאן שקיים איזהשהו סיכוי קלוש ככל שיהיה שאחרי העדכון הלוח אם שלך לא יעבוד..אני אישית לא מכיר מישהו שזה קרה לו אבל אני מניח שיש מקרים..

לשיקולך..

ולכל אלה ששאלו אותו אם הוא יקנה לוח אם חדש אם זה יהרס לו , אז מה אתם חושבים? יש דרך להפעיל את המחשב בלי לוח אם חדש :-)

פורסם

לא ברוב הלוחות

וגם אז תצטרך להזמין מחו"ל צ'יפ עם ה-BIOS של הלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים