עבור לתוכן

אובליביון - AI דפוק מונע ממני לסיים קווסט. מה עושים? (עמוד 1 בסוף)

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין את זה. אין דרך נורמלית לפרוץ מנעולים באובליביון.

זה לא שיש דרך חוזרת ונשנת, כל פעם זה משהו רנדומלי אחר ששובר לי את הדבר שפורץ מנעולים.

מישהו מוכן להסביר לי איך אני פורץ שם מנעולים ואיך עובד מנגנון הפריצה ?

פורסם

על מה אתה מדבר? :kopfpatsch:

הדרך שם היא ממש קלה,פשוטה,ותמיד קבועה

תפתח את המנעול,ואז תפתח לך מעין "סקיצה" של מנעול עם הזיזים

תשתמש בעכבר על מנת להקפיץ את הזיזים האלה [כל פעם זיז אחד]...ברגע שהזיז עלה,תלחץ על הלחצן השמאלי של העכבר...אם לחצת על לחצן העכבר בדיוק כשהזיז היה למעלה,הוא יתקבע למעלה...אם פיספסת-הזיז ירד חזרה למטה [וגם כל שאר הזיזים שהעלית] והלוקפיק שלך ישבר...

תעלה את כל הזיזים ותקבע אותם למעלה,וכשזה יתבצע-המנעול יפתח...

זה פשוט קליל,כל מנעול גם על VERY HARD הוא קליל לפתיחה.

פורסם

תשיג את הלוקפיק הבלתי שביר ואז תלחץ על הAUTO כל הזמן עד שיפתח.

פורסם

אה כן, כזה פשוט - למה הוא לא חשב על זה קודם :kopfpatsch:

פורסם

בוא נעשה את זה קצת יותר פשוט, קודם כל בשביל להשיג את המפתח הבלתי שביר אתה צריך להיות ברמה 10 לפחות, לך למקדש של Nocturnal (צא מהעיר Leyawiin ותיקח את השביל הימני במזלג) תמשיך עם השביל עד שתבחין בפסל או באייקון של הפסל מצד ימין.

תדבר עם האלה והיא תביא לך קווסט פשוט יחסית, תחזור לעיר ותברר איפה הזוג שגנב לה את העין נמצא תדבר איתם על הנושא ואז תצא מהבית ותחזור בלי שיראו אותך ותחכה שהם יתחילו לדבר על המיקום של העין, לך למערה המדוברת תמצא את העין ותחזיר אותה לאלה.

פורסם

תלחץ ~ תסמן את המנעול בעזרת העכבר. תקליד "UNLOCK" ואז לחץ על המקש "ENTER"

פורסם

תדליק את הרמקולים

ותחכה שיהיה את צליל התזוזה ההכי איטי מבין ה3 וגם שאתה רואה שאותה שן עולה לאט

אם אז אתה תקליק השן תתקע

פורסם
  • מחבר

תודה, עזרתם לי...

אגב איפה אני מוצא walkthrough למשחק הזה ?

פורסם
  • מחבר

The Battle for Castle Kvatch

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Battle_for_Castle_Kvatch

הקווסט הזה תקוע לי בגלל AI דפוק. מה עושים ? זה קרה גם לכם ?

אחרי שאני יוצא מהכנסייה, אני מגיע יחד עם Savlian Matius לשערים של הטירה (שערי ברזל ענקיים שנעולים).

לפי מה שקראתי הוא אמור לשלוח אותי חזרה לכנסייה ולבקש עזרה שם.

אבל במקום זה, השמוק פשוט ממשיך להסתכל על האוייבים שעומדים על ראש החומה שם (למרות שמדי פעם אני מצליח להרוג אותם) ולא אומר לי כלום. גם אי אפשר לדבר איתו כי הוא כאילו נלחם (למרות שהוא רק מסתכל עליהם). מוכר לכם ? קרה לכם ? מה עושים במקרה של AI דפוק שכזה ?

האם אפשר להתחיל את המשימה מחדש בלי לאבד את כל ההתקדמות שעשיתי ?

פורסם

ניסית ללכת לכנסיה בלי לדבר איתו? אולי המישהו שאתה צריך נמצא שם בכל מקרה

המישהו הזה אמור למות, אתה אמור לקחת את המפתח שלו וללכת לכנסייה, ואז לרדת במדרגות יש שם מעבר תת קרקעי לתוך הטירה

פורסם

כתוב שם במפורש:

Sometimes daedric archers will keep showing up on the walls above the castle gate. Most of them will commit suicide by jumping down, but it will prevent Savlian from noticing the gate is locked. You cannot interact with Savlian at this point, unless you kill him (knock him uncounscious). It will not be registered as an assault/murder and you won't get a bounty (at least if the other guards were killed by the daedra already). You can talk to him for about five seconds once he gets back on his feet, but, while running from left to right in front of the castle gate, he will only tell you "we have to reach the castle gate."

חוץ מזה, האם התקנת את הפאץ למשחק?

לי היה באג דומה בהמשך המשחק שננעלתי במקום בלי דרך לצאת ממנו והפתרון היה להתחיל את כל הקווסט הארוך מהתחלה. (אחרי התקנת הפאץ כמובן)

פורסם

אני למשל שיחקתי אחרי שהתקנתי את הפאץ' קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים