עבור לתוכן

מפרט לילד בן 7 (גרסא 3) עד 5K

Featured Replies

פורסם

גרסא קודמת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new

טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם.

מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין.

דרישות:

קניה מחנות אחת,

מסך 19",

בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים.

בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור.

אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074

לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596

כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL ¤896

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160812AS ¤372

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤543

מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤427

מחיר סופי: ¤4058

כשתשדרג לוויסטה תוסיף עוד סטיק אחד של גיגה זיכרון פנימי.

מסך אין מה לעשות אם אתה רוצה לחסוך 500 שקל קח מהחנות הזו.

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080

פורסם
  • מחבר

מאיזו חנות זה?

בכל מקרה, זה עובר את התקציב ואני חושב שזה OverKill בשבילו.

המעבד יקר יותר, והלוח יקר יותר.

בכל מקרה, האם זו הקונפיגורציה שהתכוונת? (הזנתי את הנתונים, לפי מה שקיים בממשק של החנות)

[attachment deleted by admin]

פורסם

מאיזו חנות זה?

בכל מקרה, זה עובר את התקציב ואני חושב שזה OverKill בשבילו.

המעבד יקר יותר, והלוח יקר יותר.

בכל מקרה, האם זו הקונפיגורציה שהתכוונת? (הזנתי את הנתונים, לפי מה שקיים בממשק של החנות)

קוראים לבן שלך אור?? אם כן בחרתם לו שם יפה ;)

כן הרכיבים האלו. אם אתה מוצא את החלקים ביותר זול אז תיקח משם.

זה מ IQPC.

פורסם
  • מחבר

לבן דוד שלי קוראים אור. :)

יש אפשרות להוזיל את המפרט? הרי לא מדובר כאן בתחנה חזקה. אלא מחשב שישמש כמחשב לאינטרנט ומשחקי פלאש בעיקר.

אפשר אולי לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב, ובעתיד כשהוא יתעניין במשחקים לקנות לו כרטיס מסך מתאים. (הרי עוד כשנה הכרטיסים הטובים היום יהיו במחירים יותר אטרקטיביים, או שיהיו כרטיסים באותו התקציב שיהיו יותר טובים)

פורסם

לבן דוד שלי קוראים אור. :)

יש אפשרות להוזיל את המפרט? הרי לא מדובר כאן בתחנה חזקה. אלא מחשב שישמש כמחשב לאינטרנט ומשחקי פלאש בעיקר.

אפשר אולי לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב, ובעתיד כשהוא יתעניין במשחקים לקנות לו כרטיס מסך מתאים. (הרי עוד כשנה הכרטיסים הטובים היום יהיו במחירים יותר אטרקטיביים, או שיהיו כרטיסים באותו התקציב שיהיו יותר טובים)

תלוי בילד אני הבנתי שזה יהיה למשחקי פלאש ואז למשחקים יותר רציניים.

אבל אם זה רק לפלאש אז קח 7300GT מספיק טוב. וחוסך 300-400 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים