פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים התחלתי לשחק ב Counter-Strike Source אתמול ויש לי בעיה שכל פעם שאני רוצה לשחק אני משחק כמה דקות ואז זה נתקעה לי למה זה יש לי עוד בעיה שאין לי סרברים ב all seeing eye ואני מוסיף את זה בהגדרות אבל זה לא מוצא לי אף סרבר גם שאני עושה לא מהארץמישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תשתמש בבראוזר של המשחק.מה הכוונה נתקע? תן עוד פרטים, החיבור אובד? המחשב נתקע?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אני משחק כמה דקות ואז זה נתקע לי אני שומע את היריות תקועות וזה לא נותן לי לצאת מהמשחק אני חייב ריסט בכפתורמה זה בראוזר אין אפשרות דרך all seeing eye?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים בראוזר = דפדפן. הכוונה הייתה לדפדפן השרתים המובנה של סטים.בקשר לתקיעות, גם לי זה קרה כמה פעמים. דבר ראשון תבדוק מה הטמפ' של הכרטיס מסך. אם היא לא גבוהה באופן משמעותי, תבדוק את זו של המעבד. אם גם היא לא גבוהה באופן מיוחד, תתקין את המשחק מחדש.מה המפרט שלך?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים קנית אותו ?אם כן שלח את השאלה שלך לחברה (סטים) שמעתי שהם דווקה אוהבים לעזור לאנשים עם בעיות !אם לא................... אכלת אותה !
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר הטמפרטורה לא גבוה ואתמול התקנתי את המשחק המפרט לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube לא צריך איזה תוכנה כמו שהיה פעם נגד צ'יטרים?המשחק קנוי אני קניתי כרטיס מסך והביאו לי סידיקי שאני יכול להוריד את המלא
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר התקנתי מחדש ויש לי בעיה שמתי שאני מפעיל את הסטים המחשב לא זז ושאני מסתכל על CPU בגרף אני ב 70% אני אם הסטים וכלום לא עובד חוץ מזהשאני סוגר את הסטים זה יורד ל 0%-1%
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים התקנתי מחדש ויש לי בעיה שמתי שאני מפעיל את הסטים המחשב לא זז ושאני מסתכל על CPU בגרף אני ב 70% אני אם הסטים וכלום לא עובד חוץ מזהשאני סוגר את הסטים זה יורד ל 0%-1%תעשה ריסט ותפעיל את הסטים מחדש.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר עשיתי הרבה ריסטים לא אחד וזה לא עזר עשיתי גם בדיקה של וירוסים וכל השאר וזה בסדר ועדין יש לי 70%בתמונה זה 86%[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר כל מה שעלה פה זה אחרי ריסט ואינטרנט בלבד[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.