פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני צריך לדעת איך אני עושה דריפט טוב וטיפים לדריפט ואיזה מכונית יותר טובה לדריפט ותודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים טיפ ראשון שאתה קונה גלגלים אז תבחר DRIFT לא אחיזה...טיפ שניה יש כזה פסים ליד הקיר אם תעשה עליהם דריפט אז יהיה לך יותר נקודותטיפ שלישי תנסה כול הזמן לצדדים אחרים את הדריפט כי זה מכפיל משלש מרבע וכו...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים רוצה עצה באמת טובהפשוט תנסה לסיים תמסלול בלי להיכנס בקיריש דבר כזה FREE ROUND משהו כזה שמכפיל לך תנ'ק כל אזור שאתה עובר בלי לגעת בקירככה שאם עשית DRIFT באזור מסויים נגיד 1000 אז זה גודל לX2 ואז אתה מנסה להמשיך עוד אזור ואז זה גודל לX3....פשוט תנסה לסיים בלי לגעת בקיראו יותר נכון תנסה לא לגעת בקיר כמה שיותר. אל תנסה לעשות דריפטאני ניסיתי עם כמה מכוניות (RX7 אלפא קורבט ועוד כמה AM) ופשוט לא הצלחתיאז לא עשיתי דריפטים עד שהייתי חייב איזה חלק בשלב סיום. מה שעשיתי זה פשוט לסיים תמרוץ בלי נגיעות וזהו..בעקרון ממש התאכזבתי מהדריפט המעפן הזה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אפשר לעשות דריפטים גם במירוצים רגילים?ומה העצות שלכם לעבור סיבובים בעלי זוית חדה?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אפשר לעשות דריפטים גם במירוצים רגילים?ומה העצות שלכם לעבור סיבובים בעלי זוית חדה?להתנגש עם התחת בקיר ולשים ניטרו אחרי שאתה מתייצב פחות או יותר או לבלום עם רווח ואז נייטרו כמו מקודם.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תסע מהר,ממש מהר 140 ככה,אתה נכנס לדריפט ואם אתה רוצה להאט אז רק עם המקש חץ למטה,לא עם רווח.לפני כל פניה תן ברקס ואז גז עצבני,ככה אני עושה השיא שלי במשחק הוא 820 אלף.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מכונית עם שליטה טובה,אני מעדיף גלגלי GRIP.לא להכנס בקיר,כל פניה חדה מעלה את הMultiplaier ב1X.אם אתה נהג מוכשר,תמיד לשמור על המד מהירות הכי גבוה שאפשר,זה מוסיף נקודות בצורה מעולה.השיא שלי 567432 D:
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אני ממליץ לך קח את הרנו קליאו תעשה אותה לא מחליקה ותראה איזה דרפיטים יהיה לך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.