עבור לתוכן

קבצים מדהימים להאזנה באוזניות נורמאליות בלבד!

Featured Replies

פורסם

כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים.

ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים!

זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד :)

http://www.mytempdir.com/1070320

כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך.

http://www.mytempdir.com/1070332

Anatoli.

פורסם

מכיר את השני (הישן יותר, עם הגפרורים חח, מגניב :smile1:...)

אני חושב שהראשון נחמד, אבל הראשון הרבה יותר טוב...

האם תוכל להועיל בטובך ולשתף אותנו בעוד כמה בקבצי האודיו בסגנון הזה, ובכלל?

פורסם

כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים.

לא.. :smile1:

אבל הדינוזאורים נשמע מדהים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד כמה קבצים כאלה במחשב, הבעיה היא שהם גדולים יחסית, אין לי כח להתחיל להעלות אותם לרשת כי זה ייקח הרבה מאוד זמן.

אפשר לחפש בגוגל, יש לא מעט קבצים כאלה.

Anatoli.

פורסם

שמעתי את הקטעים עם המדוזה ובאמת נשמע מדהים :yelclap:

פורסם
  • מחבר

נחמד, איזה מדוזה יש לך? המקוריות או ה-pro gamer?

Anatoli.

פורסם

המקוריות. אחלה אוזניות

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה הפרו גיימר היו מתאימות יותר כיוון שאילו הן הקלטות סטריאו (וזה מראה לכולם איזה סראונד טוב אפשר להוציא מהקלטה נכונה בסטריאו!) ובסטריאו הפרו-גיימר טובות יותר (על חשבון הביצועים בסראונד כמובן).

Anatoli.

פורסם

נחמד...

פורסם

במקרה הזה הפרו גיימר היו מתאימות יותר כיוון שאילו הן הקלטות סטריאו (וזה מראה לכולם איזה סראונד טוב אפשר להוציא מהקלטה נכונה בסטריאו!) ובסטריאו הפרו-גיימר טובות יותר (על חשבון הביצועים בסראונד כמובן).

Anatoli.

עדיין המדוזה המקוריות מוציאות תוצאות מצויינות ביחס למחיר שלהן.

פורסם

על MX5021 של אלטק עם כרטיס מובנה זה יהיה בסדר?

פורסם
  • מחבר

זה מיועד לאוזניות, לא לרמקולים.

Anatoli.

פורסם

שמעתי ב-EP-635 -_-' הדינוזאור לא נשמע מרשים מדי(בגלל האוזניות כנראה) אבל הגפרורים היו מאד נחמדים - במיוחד בדקה השניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים