עבור לתוכן

מפרט לסימולציות הנדסיות כבדות ולמשחקים כשימוש משני - עד 13K ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

התוכנה יוצרת עומסים על כרטיס המסך ?

היא משתמשת בחישובים גראפים כבדים ? (רינדור? גם אם לא נותנת תוצאה גראפית?)

אם כן, אז אתה בטוח שאתה רוצה לקחת כרטיס גראפי כזה ? אולי כדאי שתבדוק לגבי הQuadro של Nvidia,

לגבי כרטיס מסך למשחקים אפשר לדאוג אח"כ (הבעיה שאף אחד פה לא מבין במה התוכנה שלך עושה שימוש בעצם, בינתיים זה נשמע כאילו

השימוש הכי עקרי הוא המעבד, אם ככה אולי שתקח QX6700 :lol: :lol: :lol: ).

לגבי הלוח, אם התוכנה שלך באמת נועדה לעבודה מאומצת של הזכרונות והמעבד, אולי כדאי שתלך על לוח מקצועי, מסדרת הPRO של ASUS.

זה נישמע כאילו אתה מנסה ליצור פה בן כלאיים, זה לא קל ואתה יכול להתקע (ו13K זה לא סכום להתקע איתו).

ההמלצה שלי (משימוש שלי בתוכנת הSOLIDWORKS, שהיא תוכנה מקצועית), לכל חברה שמייצרת תוכנה כזו יש מפרט מסויים עליו היא ממליצה,

הייתי בודק איתם קודם.

חוץ מזה :lol: :lol: נשמע סבבה (וואי כתבתי הרבה :-\ ) :lol:

פורסם

ה- DH טוב מאוד ב- OC אבל יש לוחות שהם יותר טובים.

ראיתי אנשים שהגיעו עם P5W WS 64 PRO ליותר מ- 510 באס ב- XS.

פורסם

...אם ככה אולי שתקח Q6800 :lol: :lol: :lol:...

מה זה Q6800?

פורסם

קבלו תיקון QX6700

פורסם
  • מחבר

התוכנה יוצרת עומסים על כרטיס המסך ?

היא משתמשת בחישובים גראפים כבדים ? (רינדור? גם אם לא נותנת תוצאה גראפית?)

אם כן, אז אתה בטוח שאתה רוצה לקחת כרטיס גראפי כזה ? אולי כדאי שתבדוק לגבי הQuadro של Nvidia,

לגבי כרטיס מסך למשחקים אפשר לדאוג אח"כ (הבעיה שאף אחד פה לא מבין במה התוכנה שלך עושה שימוש בעצם, בינתיים זה נשמע כאילו

השימוש הכי עקרי הוא המעבד, אם ככה אולי שתקח QX6700 :lol: :lol: :lol: ).

לגבי הלוח, אם התוכנה שלך באמת נועדה לעבודה מאומצת של הזכרונות והמעבד, אולי כדאי שתלך על לוח מקצועי, מסדרת הPRO של ASUS.

זה נישמע כאילו אתה מנסה ליצור פה בן כלאיים, זה לא קל ואתה יכול להתקע (ו13K זה לא סכום להתקע איתו).

ההמלצה שלי (משימוש שלי בתוכנת הSOLIDWORKS, שהיא תוכנה מקצועית), לכל חברה שמייצרת תוכנה כזו יש מפרט מסויים עליו היא ממליצה,

הייתי בודק איתם קודם.

חוץ מזה :lol: :lol: נשמע סבבה (וואי כתבתי הרבה :-\ ) :lol:

אין כמעט עומס גרפי ב-MODELSIM... הכרטיס הגרפי הוא מעין "בונוס" על המערכת - לשימוש אישי אחרי שעות העבודה.

התוכנה אכן מאמצת את המעבד והזיכרונות אבל לא ממש יודעת לעבוד במקביל ולכן אין טעם ב-C2Q. דומה ל-WINRAR באופן הפעולה.

לחברת התוכנה אין מפרטים ממולצים או בנצ'מרקים לאף אחת מהתוכנות שלהם... בדקתי ושאלתי 10 פעמים!

ההמלצה שלהם מסתכמת ב"תקנה את המחשב הכי חזק שאתה יכול - ממילא מחירו יהיה זניח ביחס לרשיון התוכנה (45000$ לשנה)".

פורסם

אז שיהיה לך בכיף אחי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה...

האמת - מכל מה שאני קורא נראה לי שעדיף לי לקחת את ה P5B DELUXE שמבוסס על P965. הוא אפילו זול יותר.

(למשל בסקירה שצירף כאן SYNDICATE http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011)

פורסם

אני גם מחפש מחשב די דומה, נשמע מעולה, וכמובן שאני מחכה לQX6700

מישהו יודע מה איתו מתי יגיע?

וכמובן שהייתי מעדיף להשקיע פחות בHD-ים במקרה שלי ולהשקיע בכרטיס מסך שיתן לי DX10

פורסם
  • מחבר

אני גם מחפש מחשב די דומה, נשמע מעולה, וכמובן שאני מחכה לQX6700

מישהו יודע מה איתו מתי יגיע?

וכמובן שהייתי מעדיף להשקיע פחות בHD-ים במקרה שלי ולהשקיע בכרטיס מסך שיתן לי DX10

עבור משחקים ומולטימדיה - אתה כנראה צודק.

עבור תוכנה כמו MODELSIM או WINRAR - זה ביזבוז כסף משווע שיתן לכל היותר 7-10% שיפור בביצועים תמורת 200% במחיר.

פורסם

דווקא אני מתעסק פה ושם עם תוכנות עסקיות , וכמובן שמקמפל המון בלינוקס, לכן גם לצערי אצטרך להשקיע הרבה כסף במחשב חדש :kopfpatsch: כי גם אוהב משחקי מחשב בנוסף להכול :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים