עבור לתוכן

הזמנתי 8800GTS מחפש המלצות למשחקים - הכרטיס הגיע!!! עמוד 3.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע לא שמיים וארץ.

את ההבדל רואים בעיקר בסצנות הקשות לעיבוד שם הפריימים יותר גבוהים ולכן המשחק נשאר שחיק.

מצד שני, הייתה לי ההזדמנות לקבל זיכוי מלא על כל הבסף ששילמתי ולהביא את הכרטיס (כולל 3 שנים במקום שנה של ה POV הקודם) ולכן לא היססתי לרגע.

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שווה! :jump: יש איזו תוכנית שידרוג כזו לחברה כלשהי, או שפשוט נפלת על עיסקה חד פעמית מעולה?

פורסם

כרגע לא שמיים וארץ.

את ההבדל רואים בעיקר בסצנות הקשות לעיבוד שם הפריימים יותר גבוהים ולכן המשחק נשאר שחיק.

מצד שני, הייתה לי ההזדמנות לקבל זיכוי מלא על כל הבסף ששילמתי ולהביא את הכרטיס (כולל 3 שנים במקום שנה של ה POV הקודם) ולכן לא היססתי לרגע.

תתחדש אחלה בחלה של כרטיס :xyxthumbs:

Gigabyte GeForce 8800GTS לדעתי הוא הכרטיס הכי זול היום בין היצרנים?

פורסם
  • מחבר

שווה! :jump: יש איזו תוכנית שידרוג כזו לחברה כלשהי, או שפשוט נפלת על עיסקה חד פעמית מעולה?

לא... היה לי כרטיס 7900GT של POV שנדפק אחרי שבועיים שימוש.

החזרתי אותו לחברה ואחרי שבוע שהוא לא חזר התחלתי ללחוץ על האחראי לשדרג.

הוא דיבר הסוכן וקיבלתי אישור.

לגבי השאלה אם הוא הכי זול זה זאפ יודע לא אני, אבל הוא נותן 3 שנים אחריות וזה לא יסולא בפז, ביחוד כאשר הוא יתחיל לבוא לידי ביטוי רק עוד שנה.

פורסם

נסה לשחק NFS:C, אני בטוח שלא תרגיש שהמשחק "סוחב" על מקסימום.

פורסם

אם nfs-c לא יסחוב חלק לגמרי על הכרטיס שלו אז אני אתאכזב מה- 8800 כי המשחק הזה רץ אצלי טוב (40-30 פרימיים לפי fraps) על הגדרות הללו -

Res - 1280x1024, AAx4 , TSAA - Supersampling, Anistropic, Shader Detail - low, Vsync - on, World Detail -Medium , Road Reflection - Low, Car Detail - high, Car Reflection Update Rate - Medium, Rain - on, Visual Treatment - High, Motion blur - off, Particle System - on

ולי יש הרי 6800NU ואני מריץ את המשחק ללא oc בכלל.

פורסם

יש לי אני את אותו הכרטיס רק של evga אין משחק שאני לא משחק על מקסימום שלו

לדוגמא:

Need for Speed Carbon

FEAR Extraction Point

Call Of Duty2

Splinter Cell Chaos Theory

יש לי ספק hec 580 watt והכול זורם

3 די מרק 2006 8500 נקודות

4100 לכרטיס בלבד

רק חבל שספלינטר דאבל לא עובד עליו מחסור בדריברים פאצים או מה שלא הולך במשחק הזה

פורסם

טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים