פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים מחבר כרגע לא שמיים וארץ.את ההבדל רואים בעיקר בסצנות הקשות לעיבוד שם הפריימים יותר גבוהים ולכן המשחק נשאר שחיק.מצד שני, הייתה לי ההזדמנות לקבל זיכוי מלא על כל הבסף ששילמתי ולהביא את הכרטיס (כולל 3 שנים במקום שנה של ה POV הקודם) ולכן לא היססתי לרגע.
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים שווה! יש איזו תוכנית שידרוג כזו לחברה כלשהי, או שפשוט נפלת על עיסקה חד פעמית מעולה?
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים כרגע לא שמיים וארץ. את ההבדל רואים בעיקר בסצנות הקשות לעיבוד שם הפריימים יותר גבוהים ולכן המשחק נשאר שחיק. מצד שני, הייתה לי ההזדמנות לקבל זיכוי מלא על כל הבסף ששילמתי ולהביא את הכרטיס (כולל 3 שנים במקום שנה של ה POV הקודם) ולכן לא היססתי לרגע. תתחדש אחלה בחלה של כרטיס Gigabyte GeForce 8800GTS לדעתי הוא הכרטיס הכי זול היום בין היצרנים?
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים מחבר שווה! יש איזו תוכנית שידרוג כזו לחברה כלשהי, או שפשוט נפלת על עיסקה חד פעמית מעולה? לא... היה לי כרטיס 7900GT של POV שנדפק אחרי שבועיים שימוש. החזרתי אותו לחברה ואחרי שבוע שהוא לא חזר התחלתי ללחוץ על האחראי לשדרג. הוא דיבר הסוכן וקיבלתי אישור. לגבי השאלה אם הוא הכי זול זה זאפ יודע לא אני, אבל הוא נותן 3 שנים אחריות וזה לא יסולא בפז, ביחוד כאשר הוא יתחיל לבוא לידי ביטוי רק עוד שנה.
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים אם nfs-c לא יסחוב חלק לגמרי על הכרטיס שלו אז אני אתאכזב מה- 8800 כי המשחק הזה רץ אצלי טוב (40-30 פרימיים לפי fraps) על הגדרות הללו -Res - 1280x1024, AAx4 , TSAA - Supersampling, Anistropic, Shader Detail - low, Vsync - on, World Detail -Medium , Road Reflection - Low, Car Detail - high, Car Reflection Update Rate - Medium, Rain - on, Visual Treatment - High, Motion blur - off, Particle System - onולי יש הרי 6800NU ואני מריץ את המשחק ללא oc בכלל.
פורסם 2006 בנובמבר 2418 שנים יש לי אני את אותו הכרטיס רק של evga אין משחק שאני לא משחק על מקסימום שלו לדוגמא:Need for Speed CarbonFEAR Extraction PointCall Of Duty2Splinter Cell Chaos Theoryיש לי ספק hec 580 watt והכול זורם 3 די מרק 2006 8500 נקודות4100 לכרטיס בלבדרק חבל שספלינטר דאבל לא עובד עליו מחסור בדריברים פאצים או מה שלא הולך במשחק הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.