עבור לתוכן

יש לי הרגשה שהצורב שלי NEC 3540A נדפק איך אני יכול לבדוק ?

Featured Replies

פורסם

היי

אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו.

יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ?

תודה

פורסם

קשה לדעת ללא פרטים נוספים.

פורסם

מה בדיוק "בא לו" לעשות?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אני מצטער שלא עניתי לפני (עבודה)

עכשיו בקשר לצורב, קודם כל הוא יחסית ממש חדש שנה (טוב אולי לא כלכך חדש) אבל בקושי השתמשתי בו.

בנוגע לבעיות: אם אני "נותן" לו דיסקים ישנים עם סרטים משחקים גם CD וגם DVD הוא קורא בלי בעיה אבל ...

צרבתי לא מזמן משהו מהעבודה הבאתי למחשב בבית וכל פעם הוא רשם לי סוג של שגיאה, חשבתי שהדיסקים דפוקים אז הבאתי משלי אבל זה גם לא עזר (זה היה FILES מקובצים)

זה יעזור ?

תודה

פורסם

עוד פעם אתה רוצה שאנחנו ננחש? איזה סוג שגיאה? האם זה קורה רק עם הדיסק הספציפי הזה או עם עוד דיסקים (CD ו- DVD)?

פורסם
  • מחבר

עוד פעם אתה רוצה שאנחנו ננחש? איזה סוג שגיאה? האם זה קורה רק עם הדיסק הספציפי הזה או עם עוד דיסקים (CD ו- DVD)?

הוא נתקע באמצע ההעברה ורושם שהוא לא יכול לקרוא את הקובץ הספציפי

פורסם

אז יש 2 דיסקים שונים שהוא לא קורא?מה אם הצריבה ?אין בעיות?עדיין לא נשמע כמו צורב תקול.

פורסם
  • מחבר

אז יש 2 דיסקים שונים שהוא לא קורא?מה אם הצריבה ?אין בעיות?עדיין לא נשמע כמו צורב תקול.

טוב, אם אתה אומר שזה "סביר" ויכול להיות שרק עם שני אלו יש לו בעיה אז סבבה.

עם צריבה בינתיים לא ניקלתי בבעיות.

פורסם

אם תגיד מה החברה של הדיסקים הללו.אז אהיה יותר קונקרטי.במיקרה לא CITY DISK ,SILVERLINE או TEAC?

פורסם
  • מחבר

אם תגיד מה החברה של הדיסקים הללו.אז אהיה יותר קונקרטי.במיקרה לא CITY DISK ,SILVERLINE או TEAC?

TEAC בהחלט - להתרחק ?

ונראה לי גם SILVER ... :s05:.

אז מה כן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים