פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים הייאני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו.יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר תודה רבה על העזרה, אני מצטער שלא עניתי לפני (עבודה)עכשיו בקשר לצורב, קודם כל הוא יחסית ממש חדש שנה (טוב אולי לא כלכך חדש) אבל בקושי השתמשתי בו.בנוגע לבעיות: אם אני "נותן" לו דיסקים ישנים עם סרטים משחקים גם CD וגם DVD הוא קורא בלי בעיה אבל ...צרבתי לא מזמן משהו מהעבודה הבאתי למחשב בבית וכל פעם הוא רשם לי סוג של שגיאה, חשבתי שהדיסקים דפוקים אז הבאתי משלי אבל זה גם לא עזר (זה היה FILES מקובצים)זה יעזור ?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים עוד פעם אתה רוצה שאנחנו ננחש? איזה סוג שגיאה? האם זה קורה רק עם הדיסק הספציפי הזה או עם עוד דיסקים (CD ו- DVD)?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר עוד פעם אתה רוצה שאנחנו ננחש? איזה סוג שגיאה? האם זה קורה רק עם הדיסק הספציפי הזה או עם עוד דיסקים (CD ו- DVD)?הוא נתקע באמצע ההעברה ורושם שהוא לא יכול לקרוא את הקובץ הספציפי
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אז יש 2 דיסקים שונים שהוא לא קורא?מה אם הצריבה ?אין בעיות?עדיין לא נשמע כמו צורב תקול.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אז יש 2 דיסקים שונים שהוא לא קורא?מה אם הצריבה ?אין בעיות?עדיין לא נשמע כמו צורב תקול.טוב, אם אתה אומר שזה "סביר" ויכול להיות שרק עם שני אלו יש לו בעיה אז סבבה.עם צריבה בינתיים לא ניקלתי בבעיות.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם תגיד מה החברה של הדיסקים הללו.אז אהיה יותר קונקרטי.במיקרה לא CITY DISK ,SILVERLINE או TEAC?
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר אם תגיד מה החברה של הדיסקים הללו.אז אהיה יותר קונקרטי.במיקרה לא CITY DISK ,SILVERLINE או TEAC?TEAC בהחלט - להתרחק ? ונראה לי גם SILVER ... :s05:.אז מה כן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.