פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים שלומות פורום יקר.טוב הבנתי וקראתי בכמה פורומים שאפשר להפעיל את המשחק גם בכרטיסים שלא תומכים ב SM3 ע"י שינוי של איזה שהוא קובץ או משהובקיצור אני ממש לחוץ על המשחק אם מישהו שמע יודע משהו שיכתוב פה או בהודעה פרטיתעזרה לנואש מכולם! גיימר חובב ספלינטר סלתודה רבהציטוט מפורום בחו"לאף אחד לא ענה לוHey folks. I'm trying to get the new splinter cell running on my X850XT-PE. It's a good card that's run everything I've thrown at it so far, but splinter cell 4 requires SM 3.0 to run. I read online somewhere that editing simpleshader=False to true and maybe some other settings, i could get the game to run.I included the settings file for you if you've got any suggestions.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר מצאתי תהסבר הזה אבל זה לא עובד לי למה אצלי זה כבר על trueFor those who dont have a SM 3.0 supported card, and want to turn itoff and use SM 2.0... search for this file in your Spinter Cell folderSplinterCell4.iniopen with wordpad, then find the line ...SimpleShader=Falseedit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.This will improve frame rates. You can also change other settings with this config file, like screen resolution in the line...FullscreenViewportX=1280FullscreenViewportY=720
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מממ... אני אנסה את זה על הדמו (ברגע שאני אוריד אותו עוד פעם). תנסה לכתוב True ולא true..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר טוב כנראה שזה לא עובד ממש לא בא לי לקנות כרטיס חדש בשביל המשחק הזה אני מצליח להגיע למסך טעינה אך כל פעם שהמשחק אמור להתחיל המסך קורס לווינדוס עכשיו רציני יש בשביל מה לחכות לפאץ'? האם UBISOFT יוציאו אותו??
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים Quickly היקראם ברצונך להוסיף מידע לאחר שכבר העלת הודעה בשביל זה קיימת אופציית העריכה ואין צורך לעשות טריפל פוסטקרא את החוקים בבקשה ופעם הבאה התרד שלך יינעל ותיווסף לך אזהרה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים יש לי 8800 גי טי אס אבל המשחק עולה לי אחרי שרשמתי את הפקודה מישהו אמר פה שהמשחק קורס אז בדקתי חח
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר יש לי 8800 גי טי אס אבל המשחק עולה לי אחרי שרשמתי את הפקודה מישהו אמר פה שהמשחק קורס אז בדקתי חחאיזה פקודה בדיוק??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.