עבור לתוכן

כן VIA לא VIA ומה זה ביכלל ?

Featured Replies

פורסם

אפשר להגיד שאני לא מבין באלקטרוניקה של מחשבים אבל מה שכן הצלחתי להבין משוק המחשבים שיש הרבה דרכים להרכיב מחשב.

כשהסתכלתי באתרי מכירות של מחשבים ניתקלתי במילה VIA וגם ניתקלתי באתרים שמציינים כיתרון שהמחשב שלהם אינו VIA.

מה היתרון כשזה לא VIA ומה זה VIA ביכלל ?

פורסם

VIA היא יצרנית שבבים, בין היתר היא מייצרת כל מיני צ'יפסטים למעבדים של אינטל\AMD

להרבה אנשים יש איזשהו פוביה קדמונית מכל מה שקשור אליהם, מה שבכלל לא מוצדק - יש להם אחלה מוצרים.

פורסם

לא הייתי בטוח כל כך.כמובן שכל הגזמה אינה מבורכת אבל אין עשן בלי אש.

פורסם

האש כאן זה לוחות דפוקים של חברות קבר למיניהן שהיו מבוססים על צ'יפסטים של VIA ו-SIS שעשו בעיות והתקלקלו בלי קשר ממש לצ'יפסט. זה בנה להן בארץ מוניטין מסויים, ללא קשר של ממש למוצרים שהן מייצרות כיום.

פורסם

היה לי לוח של EPOX עם צ'יפ של VIA - לוח אמין שלא עשה לי בעיות. אפשר לומר שהם אחלה, אבל רוב האנשים מעדיפים את שבבי INTEL \ NVIDIA.

שבבי VIA גם זולים יותר בדרך כלל.

פורסם

יש גם את המעבדים של VIA שבאים מורכבים על לוחות האם שלהם שלא ניתן לפרק.

יש לVIA גם לוחות אם ממש קטנים שניתן לראות אותם בהרבה פרוייקטים מיוחדים של מודים כמו הרכבת מחשבים קטנים כמה שיותר... תעשה חיפוש בגוגל על זה

פורסם

ללוחות שלהם קוראים EPIA.

פורסם

דווקא עד לפני כמה שנים והציפים החדשים של אינטל VIA בהחלט הייתה מהמובילות

פורסם

VIA היא יצרנית שבבים, בין היתר היא מייצרת כל מיני צ'יפסטים למעבדים של אינטל\AMD

להרבה אנשים יש איזשהו פוביה קדמונית מכל מה שקשור אליהם, מה שבכלל לא מוצדק - יש להם אחלה מוצרים.

בהחלט !

via היא מהחברות המובילות בייצור שבבים ,בין היתר גם לכ.קול

פורסם

האש כאן זה לוחות דפוקים של חברות קבר למיניהן שהיו מבוססים על צ'יפסטים של VIA ו-SIS שעשו בעיות והתקלקלו בלי קשר ממש לצ'יפסט. זה בנה להן בארץ מוניטין מסויים, ללא קשר של ממש למוצרים שהן מייצרות כיום.

בתקופת האת'לון/פנטיום 3 הם בפירוש ייצרו צ'יפסטים (Apollo Pro133, KT133) מפוצצים בבעיות תאימות שונות ומשונות.. את המוניטין הגרוע הזה הם הרוויחו בצדק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים