פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים תיראה הPS3 לא זמינה ולא תיהיה זמינה בקרוב פשוט סוני יצא אם הרבה פחות קונסולות מהמתוכנן וגם תתיכנון הראשוני הורידו לפני זה ככה שחבל לחכות חוץ מיזה גירסאת הPAL תגיעה רק עוד כמה חודשים אם לא ידחו אותה עוד ואם ביכלל גם אותה יהיה אפשר להשיג בהשקה והPS3 אולי מולטי אזורי במישחקים אבל בסרטים כולל בלו רי ובמישחקי ה1 2 הוא מוגן וזה אומר שאם תיקנה תגירסה של ארצות הברית תוכל להריץ מישחקי 3 מי כל העולם אבל סרטים ומישחקי 2 ו3 רק מארצות הבריתחוץ מיזה ההגנה אמורה להיות מאוד חזקה בקיצור כרגע חבל על הכסף תן לסוני ליפתור תבעיות תן לחברות להוציא יותר מישחקים ותן לאקרים זמן ואז תיקנה בנוגע ל360 היא לא מתאימה לכל אחד נכון במובן הישראלי כרגע היא עדיפה להרבה אנשיםכי יש לה פירצה חלקית אבל אפשר לישקול גם את הWII לאנשים שאוהבים סיגנונות אחרים של מישחקים וחדשנותהבעיה בWII שגם הוא לא בשל לשוק הישראלי כרגע אבל על הניר זה ניראה שהעבודה של האקרים תיהיה הרבה יותר קלה על הWII לאומת העבודה על הPS3 והWII יותר זמין וכמובן בחול עולה גרושים (קצת יותר מ1000 שקל -בסביבות 1300 אם תוסיף את זלדה )
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אפשר לחבר אינטרנט במהירות 5 מגה ביט, להוריד משחקי פס3 למחשב, לקנות הארד דיסק של 300 ג'יגה ביט (למי שלא ידע פס3 תומך בכל הארד דיסק)ואז להעביר מהמחשב לפס3 את המשחקים .
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים 1-לא פרצו תבלו רי ולא ניראה שזה יקרה בקרוב2-לא פרצו תPS3 ולא ניראה שזה יקרה בקרוב בקיצור יש לך 2 סיבות שלא תוכל לשחק מישחקים פרוצים על הPS3 בקרוב ולא משנה איזה ארד דיסק תכניס
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים גם אם הPS3 היה זמין כרגע לרכישה אין מה לשחק איתועד שלא יצאו MGS4 או GT-HD הקונסולה הזאת פשוט לא שווה גרוש
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים בונא אז היא גם יקרה.. גם בלתי ניתנת לפריצה.. זה ממש לא שווה..חשבתי עוד כמה זמן אולי לקנות סוני 3 , עכישו אני כבר יותר בקיוון של אקס בוקס..מה כולכך יותר טוב בסוני מהאקס בוקס?? הוא יותר טוב בכלל?
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים כרגע הוא פחות טוב אפילו מהWII אם אתה עושה עלות מול תועלת כמובן שבעתיד זה יכול לישתנות ואולי יום אחד אני יקנה PS3 אבל אם היתי צריך ליבחור היום הבחירה היתה בין WII ל360 לPS3 אומנם יש כמה יתרונות מישלו לדוגמה המולטיפליר שלו באינטרנט חינמי וכבר יצאו מישחקים שתומכים בזה ושינצלו את הסל באמת אמור להיות לו שיפור רציני בגרפיקה פיזיקה וAI אבל כרגע חבל על הכסף וגם ככה היא אפשר להשיג אותו
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים גולםיש לי שאלהאם למשל לי יש wii ואני יחבר אותה לאינטרנט וגם לך יש wii שאתה מחבר לאינטרנטונגיד שאני ואתה רוצים לכסח אחד את השני בsuper smash bros brawlאיך זה עובד? איך אני יודע איך להתחבר לחבר? מישהו כבר כתב על זה משהו?
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים גולםיש לי שאלהאם למשל לי יש wii ואני יחבר אותה לאינטרנט וגם לך יש wii שאתה מחבר לאינטרנטונגיד שאני ואתה רוצים לכסח אחד את השני בsuper smash bros brawlאיך זה עובד? איך אני יודע איך להתחבר לחבר? מישהו כבר כתב על זה משהו?זה אמור להיות כמו שDS ועד כמה שהבנתי אתה מאשר קוד חבר או מבקש קוד חבר וככה אתה משחק אבל כרגע אין עדין מישחקים שתומכים ורק ב2007 צפוים להגיע מישחקים שיתמכו בזה בכל מיקרה אני מאוד מקווה שSB ומאריו CART יתמכו בזה אבל כרגע אני לא חושב שאכריזו על תמיכה ברשת של המישחקים האלה למרות שיש סיכוי טוב לזה בכל מיקרה אנחנו חורגים מהדיון אז בבקשה על תישאל אותי פה על הדברים האלה וביכלל עדיף שתחפש מידע מאתרים גדולים ומאנשים שיש להם DS כי אני יחול לדווח רק על מה שאני רואה בעצמי ברשתכרגע אין לי לא DS ולא WII
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.