פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש לחבר שלי oblivion מקורי יש מהאריזה, הבעיה היא כזאת שתוך כדי המשחק (אחרי איזה 20-30 דקות משחק) המשחק יוצא ויש הודעה של windows שהתוכנית בצעהשגיעה ולכן הסתיימה(או משהו כזה...)האם יש בעיה במשחק או שיוכל להיות שרק בדיסק שלו?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אם יש לו פאץ' עדכניאז הבעיה היא במחשב שלו בדרייברים/תוכנות שגורמות לבעיההסיכוי שזה הדיסק אם לא קרה לו משהו הוא אפסי
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר הוא התקין את כל הפאצים למינהם כדי להפעיל את המשחק ועדיין יש את היציאות העצבנות הללו.... ניסיתי להתקין אותו על הנייד שלי אם x1400 ו1GB זכרון וליבה כפולה של intel המשחק רץ פיצוץ אבל עדיין יש את היציאות המוזרות הללו וזה משגע אותי...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תבדקו האם הבעיה מתרחשת בעת הרצת לופים של 3Dmark05, לדוגמה. אולי הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים גם לי יש יציאות כאלה לפעמים... המפרט שלי מימיןאני בדקתי טמפ' והיא נשארת נורמלית לכל אורך המשחקהורדתי את ה פאץ' גם...יוצא לי לפעמים... אחרי שעה-שעתיים מהמשחק - אני פשוט שומר הרבה... קצת מבאס אבל אני לא מצאתי פתרוןאהה - וגם לי יש את המקורי
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר לשם הדוגמא אני משחק gothic 3 (הוא יותר כבר מהoblivion ) לפעמים תקיעה של 1-2 שניות אבל עדיין המשחק לא יוצא פתאום (ולכן לא נראה לי שזו בעיה של כרטיס מסך-חימום)
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תשלח אימייל לתמיכה הטכנית של המשחקאין לך מה להפסיד אולי זה באמת באג רציני במשחק
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אבל עדיין יש לי חברים שמשחקים במשחק "מקורי" והוא עובד בלי בעיההכל רץ פיקס ומשחק מקורי פשוט יוצא באמצע...מעכזב ביותר...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אז זהו זה קשור במשהו ספציפיחומרה/מערכת הפעלה/דריייברים מסוימיםאם החלטת לשלוח מייל תציין את פרטי המערכת שלך זה רק יעזור
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אני בהחלט יגיד לו שישלח אבל אפילו שזו בעיה בדיסק הם בחיים לא יחליפו לו(בטח יגידו הוא שבר את הדיסק או שהוא מחק קובץ או שהמערכת לא מתאימה ועוד תירוצים כאלה ואחרים...)הוא ישלח אבל אם זה יעזור זו כבר שאלה אחרת...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם זו בעיה כזו מציקה אז למה לא לשלוח?ואם הדיסק הוא מקורי שיבדוק עם היבואן/מפיץ לגבי החלפה/בדיקה של הדיסק
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אולי כשאתה מבצע פעולה ספציפית במשחק אז הוא קורס? אצלי למשל, המשחק קורס לעיתים רחוקות וגם זה רק כשאני לוחץ על F5 ל - QUICKSAVE - אבל לא תמיד זה קורס... ויש לי את המקורי נראה לי יותר כמו באג במשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.