עבור לתוכן

האם RedHat 8 יעבוד במחשב זה?

Featured Replies

פורסם

cyrix 400 mhz

corsair 256 sdram

quantum 20gb

qdi A6T

gf 256 32 mb

samsung 52x

3com 56k modem

זה היה המחשב של אחותי עם כמה שידרוגים שלי! יעבוד?

פורסם

דיי, אנחנו לא מגלי עתידות! תנסה, ותגיד לנו!

פורסם
  • מחבר

מה זה העצבנות הזאת על הערב? עם זה היה פנטיום 3 או משהו כזה לא הייתי שואל, אבל זה Cyrix אז רק שאלתי!

פורסם

אתה משגע את השכל.... מיליון שאלות, שלא מגיעות לשום מקום.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה ממני? מה בסך הכל שאלתי? מה לא מגיע לשום מקום? בתור מנהל פורום לינוקס אתה ממש לא עוזר!!!

פורסם

אני באמת, באמת, באמת שאתה לא במקום, למתוח עלי ביקורת. אני לא עוזר? דפדף בפורום, דפדף.

פורסם
  • מחבר

דיפדפתי, ראיתי פנטיום 1 פנטיום 2, אבל לא Cyrix!!!

פורסם

הסייריקס דאז, היו דיי מקבילים בניגוד להיום. ולא התכוונתי בקשר למעבד, אלא לטענות המטומטמות שלך שאני סתם כאן כדחליל.

פורסם
  • מחבר

עם העלבתי אותך סליחה אבל התכוונתי שבזה שאתה אומר שהתארד הזה לא לעניין זה לא עוזר לי בכלל

פורסם

תאמין לי שלא נעלבתי מדברים קצת יותר גרועים ממך. כבר יצא לי לשמוע דברים בחיים הקצרים שלי. (שהם, אגב, ארוכים יותר מאלו של 90% מהפורום).

אתה, לא בעמדה למתוח עלי ביקורת משתי סיבות, אתה לא טוב ממני. (אז אתה מתנשא), ואתה מתלונן, למרות שאני עושה את זה בהתנדבות, ולא מקבל על זה כסף.

פורסם
  • מחבר

נכון אני לא יותר טוב ממך, אתה בן 20+ ואני בן 14+ אז אין בכלל מה להשוות. ואתה מנהל לי רשת יוניקס ואני בקושי יודע מה זה לינוקס!

פורסם

לא מהבחינה הזאת.

מהבחינה שאני עושה כאן דבר, על חשבון זמן שלי, ורק נותן כמעט. ואתה, רק שואל, ושואל.

אני באמת לא חושב שאני טוב ממך בגלל שנולדתי כמה שנים קודם, וכבר הספקתי ללמוד מקצוע. גם אתה תלמד מקצוע בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אז למה קיים פורום? כדי להסתכל?

פורסם

לא, לא. אתה שואל שאלות חסרות משמעות (נמאס לי לכתוב כל פעם את הססמא. האם לינוקס יעבוד על מחשב כזה וכזה?) אם היית חושב טיפה, היית יודע.

פורסם

ל imac

א. יכלת להסתכל באתר ההפצה ולבדוק את דרישות החומרה.

ב. יכלת לקרוא מעט הודעות בדפים אחרונים של הפורום ולהסיק מסקנות

ג. יכלת להתקין בעצמך ולבדוק אם זה עובד (הדרך הכי טובה - trial and error)

לא כל פעם שיש לך איזו שאלה אתה חייב מיידית לרוץ לדפי הפורום המתאים ולשאול אותה, לפעמים אפשר להסתדר לבד.. גוגל הוא חבר טוב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים