פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים ראיתי שפתחנו די צמוד אליו תחנה חצי מרכזית לאיזור חיפהאבל כנראה אני לא אבוא :-[ :-[ אני צריך לשמור על אחותי התינוקת שחוזרת מוקדם לכבוד החג
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים ראיתי שפתחנו די צמוד אליו תחנה חצי מרכזית לאיזור חיפהאבל כנראה אני לא אבוא :-[ :-[ אני צריך לשמור על אחותי התינוקת שחוזרת מוקדם לכבוד החגתביא אותה ;D ;D ;Dנ.בעדייןאף אחד לא ידע איתי במונית :-[, אנילא רוצה להתפוצץ לבד :-[ :-[ :-[
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים לא שמעתי על מונית מתפוצצת מחוץ לGTAוגם אוטובוסים לא מתפוצצים בד"כ בכביש בין עירוני או בקרית ים
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים אני גר דרומה מפתח תקווה.גבעת שמואל?!בכל מקרה, אולי נקבע שעה להיות ברכבת וניסע כולם ביחד לחיפה?!
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים sorry....אני לא יכול לבוא,אולי במפגש הבא...(כמה פעמים כבר אמרתי את זה?)נו באמת... קח מונית - כל אחד ישקיע בך שקל!
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים מונית אני לא יכול לקחת וכמעט בטוח שההורים שלי לא יסיעו אותי עד שם, אין לי אפילו מושג איפה המקום,תיכנס לפרופורציות כבר.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים אף אחד לא רוצה לנסוע איתי מנוה שאנן???אני נוסע מחורב,אפשר להפגש בנוה שאנן ולנסע משם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.